Prințul Harry și Meghan de Sussex și-au lansat felicitarea de Crăciun

De: Ana Obretin / 24.12.2020, 15:17
Prințul Harry și Meghan de Sussex și-au lansat felicitarea de Crăciun

Prințul Harry și Meghan de Sussex și-au lansat felicitarea de Crăciun, pentru a cărei ilustrație a fost folosită o fotografie de familie. 

Deși ducii de Sussex au renunțat la începutul acestui an la rolul de membri seniori ai familiei regale britanice, ei continuă unele tradiții, precum publicarea anuală a unei felicitări de Crăciun. 

În imaginea stilizată, cuplul apare împreună cu fiul lor în vârstă de un an și jumătate, Archie. Băiețelul, așezat în poala tatălui său, își privește mama zâmbind. Stau lângă un copac, în fața unei căsuțe, înconjurați de cei doi câini ai lor. „Vă dorim un Crăciun fericit și un An Nou fericit”, este textul care însoțește felicitarea, care a fost dezvăluită de Mayhew, un ONG britanic ce se ocupă cu ajutorarea animalelor, aflat sub patronajul ducesei. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mayhew 🐶🐱 (@themayhew)

Aceasta este prima imagine publică a lui Archie din ultimele luni. Cel mai recent, copilul a putut fi văzut într-un clip publicat pe rețelele de socializare online de părinții lui la prima aniversare, pe 6 mai, potrivit CNN

Ducii de Sussex se pregătesc să sărbătorească primul lor Crăciun american. După renunțarea la rolul în cadrul familiei regale, în martie, prințul Harry și fosta actriță americană Meghan Markle s-au stabilit în Santa Barbara, California. De atunci, s-au dedicat unor inițiative diverse: pe lângă fundația lor caritabilă Archewell, ei se pregătesc să creeze podcast-uri pentru platforma Spotify. De asemenea, au semnat un contract cu Netflix în vederea producerii de conținuturi pentru platformă.

CITEȘTE ȘI: Ed Sheeran le oferă fanilor cel mai frumos cadou de Crăciun

“Steaua Crăciunului” a apărut pe cer după aproape 800 de ani

Povestea adevărată din spatele unuia dintre cele mai cunoscute filme de Crăciun

FOTO: Profimedia