PRO PARCKING | ProSport te provoacă să redesenezi marile parcuri din România

De: Cătălina Matei / 22.09.2014, 08:44
PRO PARCKING | ProSport te provoacă să redesenezi marile parcuri din România
În Bucureşti se face parking intensiv în cele 140 de spaţii de parcare cu 8.000 de locuri, iar nevoia de clădiri de beton destinate parcării maşinilor creşte uimitor de la un an la altul, direct proporţional cu numărul automobilelor. Nu vă lăsaţi însă păcăliţi, aici nu vorbim despre sedentarism şi poluare.

Pro Parcking este o campanie ProSport de stăpânire a altor zone, parcurile din marile oraşe. Un amator de jogging care aleargă într-o dimineaţă răcoroasă de septembrie pe Linia Galbenă înfăşurată în jurul lacului Herăstrău se simte regele parcului.

Un bătrân care joacă tenis de masă într-o zonă retrasă, aflată gard în gard cu Muzeul Satului, se simte şi el stăpânul celor 130 de hectare care reprezintă unul dintre plămânii Bucureştiului.

Masa ciobită, folosită de el de zeci de ani, este necunoscută sutelor de mii de bucureşteni care intră lunar în Herăstrău pe poarta dinspre Arcul de Triumf.

Pro Parcking va inventaria şi va actualiza registrul neoficial al zonelor destinate iubitorilor şi practicanţilor de sport, zone aflate în marile parcuri ale României. Campania va fi întreţinută chiar de cei cărora li se adresează, sutele de mii de români aflaţi zilnic în mişcare pe aleile din Cişmigiu, Copou sau Arini.

Citeşte aici mai multe despre campania PRO PARCKING pe ProSport!