PRO şi CONTRA Black Friday! Ce îşi cumpără vedetele în “Vinerea Neagră”

De: Cătălina Matei / 21.11.2014, 09:06
PRO şi CONTRA Black Friday! Ce îşi cumpără vedetele în “Vinerea Neagră”
Fenomenul reducerilor din ultima vineri a lunii noiembrie a ajuns şi pe mealugurile mioritice, chiar dacă românii au furat “startul” şi au dat deja liber la reduceri. Iar curentul a fost rapid adoptat şi de vedetele noastre! Ce şi-au cumpărat? Şi ce oferte urmăresc? Sau cine nu crede în această “modă”? Aflăm imediat!

Ernest – Cu ochii pe oferte!

Prezentatorul emisiunii “Ochii din umbră” de la Kanal D se consideră încă un începător, însă asta nu-l împiedică să urmărească cu mare interese toate promoţiile din această perioadă. “Cred că mă aflu undeva la nivel de amator în ceea ce priveşte shopping-ul de Black Friday. Nu sunt în căutarea unui anumit produs, doar mă uit şi dacă se iveşte o ofertă de nerefuzat, voi achiziţiona ceva”, ne-a declarat Ernest.

Ce şi-a cumpărat până acum de Black Friday? “O maşină de spălat. Îmi aduc aminte că atunci când am cumpărat-o, am aşteptat  până la 3 dimineaţa, pe site-ul respectiv, doar să ne dăm seama că „ofertele” nu sunt pe măsură promovării acestui Black Friday!”, ne-a mai m[rturisit vedeta Kanal D.

 

Anamaria Ferentz – Fobie de “cozi”!

Deşi trăieşte de o perioadă bună în Statele Unite, cântăreaţa nu s-a lăsat cuprinsă de euforia Black Friday. “Am auzit de acest fenomen de când m-am mutat în SUA cu 4 ani în urmă… Dar niciodată nu am fost la cumpărături de Black Friday. În primul rând că, după perioada ceauşistă în care stăteam la coadă pentru lapte, portocale sau ciorapi „fini” – mă punea mama, copil fiind, să aştept la cozi interminabile – acest fenomen „cozi” nu mă atrage şi stau departe. Singura coada la care am stat timp de 12 ore a fost pentru concertul lui Eminem!

În America, într-adevăr sunt reduceri substanţiale, aici am înţeles că mai mult se schimbă nişte preţuri cu unele cel puţin la fel de mari. Să te calci în picioare crezând că obţii ceva mai ieftin nu cred că este o opţiune cu minte!”, ne-a mărturisit Anamaria Ferentz.

 

 

Livia Graur, în căutarea unui smartphone

Prezentatoarea ştirilor de la Prima TV recunoaşte că shopping-ul este una dintre pasiunile sale. Prin urmare este destul de interesată de fenomenul Black Friday. “Anul trecut mi-am achiziţionat un laptop, pe care mi-l doream de mult. Anul acesta, dacă găsesc o ofertă bună, mi-ar plăcea să-mi cumpăr un smartphone”, ne-a dezvăluit vedeta Prima TV, car este dispusă să treacă peste toate neplăceriele acestei zile. Care sunt? “Când aştepţi să prinzi cele mai bune oferte şi nu merge site-ul”, ne-a lămurit Livia.

 

Dan Finţescu îşi doreşte promoţii la… timp

Vedeta Prima TV se numără printre cei care nu au fost afectaţi de “microbul” Black Friday. “Mă interesează cam cât…. negru sub unghie. Iar cei care mă cunosc ştiu că unul din lucrurile la care sunt foarte atent cu persoana mea, sunt unghiile. Asemenea altor strategii de marketing, îmbulzirea întru obţinerea victorioasă a unei oferte pentru ca, în cele din urmă, să te alegi cu un obiect de care nu eşti foarte sigur că ai nevoie, nu prea mă impresionează. Sunt genul de om care îşi face cumpărăturile doar pentru o zi de la supermarket. Prefer să fac mai multe drumuri şi să nu arunc mâncare”, susţine vehement Dan Finţescu.

Ce şi-a cumpărat totuşi în “Vinerea Neagră”? “Anul ăsta, de Black Friday am de gând să-mi achiziţionez nişte timp pentru a analiza atent strategiile de comunicare pe care diverşii jucători din piaţă le vor avea pentru ademenirea cumpărătorilor. Fiind absolvent de comunicare şi relaţii publice, Black Friday este un excelent prilej de a-mi aminti multe din lucrurile pe care le-am învăţat în facultate”.

 

 

Claudia Pavel (Cream)… la debut!

La fel ca şi Anamaria Ferentz, fosta membră a trupei Candy s-a stabilit de ceva timp pe Tărâmul Făgăduinţei sau patria-mamă a fenomenului Black Friday. Chiar dacă şi-a întemeiat o familie alături de un american, Claudia nu a fost deloc atrasă de perioada reducerilor din ultima vineri a lui noiembrie. Asta… până acum! “Am nevoie de mai multe smart TV-uri uri pentru casă nouă şi le voi achiziţiona de Black Friday”, ne-a declarat Claudia.

 

 

Cristi Hrubaru – cumpărături pentru jumătatea sa!

Membru cu state vechi în echipa emisiunii “Cronica cârcotaşilor”, Cristi Hrubaru este pus pe… cumpărături. “Sincer, de data asta, chiar sunt interesat. Se apropie luna cadourilor şi ştiu pe cineva drag mie (dragă), care şi-ar dori ceva mai special. Nu divulg nimic! Pentru mine, poate un telefon. Cel pe care-l am, e muribund”, ne-a dezvăluit directorul Rock FM.

 

Lucian Popescu, specialist în Black Friday

Este firesc ca prezentatorul emisiunii “Playtech” de la Prima TV să fie pasionat de gadgeturi şi de toate promoţiile care implică reducerea preţurilor pentru achiziţionarea unor astfel de “jucării” electronice.  Cât de interesat este Lucian de Black Friday? “Mai mult decât „foarte”. Mie îmi place să văd reduceri chiar dacă nu cumpăr nimic. Mă uit la produse, deşi nu am nevoie de unele dintre ele, pentru că e plăcut să vezi cum ceva care ieri costa 2.000 de lei costă, de BlackFriday, doar 700. Poate sună ciudat, dar pe mine mă bucură cel mai mult la Black Friday… atmosfera”.

Ce îşi cumpără de “Vinerea Neagră”? “Am reuşit să îmi cumpăr o tabletă, dar am realizat că nu e lucru usor. De Black Friday e aglomerat… şi în magazin, dar şi pe net. Aşa că trebuie să fii un bun vânător ca să prinzi preţul pe care ţi-l doreşti”, ne-a dezvăluit Lucian.

 

Alexa Niculae îşi doreşte un laptop nou

Se spune că nevoia te învaţă. În cazul blondinei de la “Cronica Cârcotaşilor”, nevoia a iniţiat-o anul acesta în tainele fenomenului Black Friday! “Până acum nu eram foarte interesată, dar zilele astea mi s-a stricat laptopul şi mă gândesc să profit de ofertă. Nu vreau să rămân fără calculator. Cred, deci, că îmi voi achiziţiona un laptop nou”, ne-a mărutisit Alexa.

 

 

Ioana Maria Moldovan – superstiţii de Black Friday


Prezentatoarea “Times New Roman TV” de la Prima TV crede în superstiţii chiar şi când vine vorba de tehnologie. Chiar dacă reducerile din “Vinerea Neagră” sunt mai mult decât ispititoare pentru cei care vor să-şi schimbe aparatura electronică şi electrocasnică, nu toată lumea aleargă după aceste chilipiruri. Ioana Maria Moldovan stă departe de televizoarele “la ofertă”, pentru că, oricât de smart ar fi ele, aduc ghinion!

 “Nu-mi iau televizor de Black Friday pentru că nu e de bine. Mi-au spus colegii mei de la Times New Roman TV că dacă te uiţi la fotbal la un televizor cu preţ redus, echipa ta favorită pierde”, a spus ea în emisiunea Playtech, difuzată la Prima TV. Ioana Maria Moldovan nu şi-a ascuns preferinţele în materie de fotbal, chiar dacă acestea au fost comentate ironic de Lucian Popescu, gazda Playtech.

Cătălina Matei

Foto: Kanal D, Prima TV, Facebook