PRO TV a pregătit “arsenalul” de toamnă. Ce emisiuni intră în grila postului

De: Cătălina Matei / 31.07.2014, 10:09
PRO TV a pregătit “arsenalul” de toamnă. Ce emisiuni intră în grila postului
În condiţiile în care mai bine de jumătate dintre vedetele postului s-au mutat la Antena 1, PRO TV are concurenţă serioasă. Prin urmare, postul din Pache Protopopescu a pregătit pentru această toamnă o grilă în care se regăsesc “MasterChef” de două ori pe săptămână şi un nou format reality, potrivit paginademedia.ro.

Ce vom vedea la PRO TV din toamnă? Se pare că postul va difuza în cinci seri din şapte producţie locală. Emisiunea “Masterchef” va fi difuzată de două ori pe săptămână, informează paginademedia.ro.

Anunţul a fost făcut de Christoph Mainusch în videoconferinţa cu investitorii, în care au fost anunţate rezultatele financiare ale Central European Media Enterprises (CME), compania-mamă a PRO TV.

Foto: captură video

Această informaţie a fost postată ulterior pe Twitter de Robert Berza, fost şef al diviziei internet din CME.

Totodată, unul dintre cei doi director executivi ai CME a mai spus că postul va lansa în această toamnă şi un reality-show.

Foto: PRO TV

Christoph Mainusch:  „În România, pentru a combate investiţiile competitorilor în această toamnă, vom difuza o nouă ediţie a show-ului Vocea, episoade noi MasterChef de două ori pe săptămână în prime-time şi vom introduce un nou format reality. Cu această programare, la care se adaugă şi Las Fierbinţi, vom putea să oferim telespectatorilor conţinut local cinci seri pe săptămână”.