Programe speciale de Crăciun la Acasă TV

Apropo.ro / 23.12.2013, 07:00
Programe speciale de Crăciun la Acasă TV
Programele speciale de Crăciun la Acasă TV încep încă din data de 23 decembrie cu ediţii speciale ale celor mai îndrăgite emisiuni şi filme speciale.

Un Crăciun de poveste, cu multe vedete şi zâmbete de copii, cu umor şi muzică, filme pentru toată familia, o astmosferă de sărbătoare, toate acestea Acasă!

Pe 23 decembrie, de la ora 22.30, Acasă, Cabral şi Andreea vor fi gazdele unei seri minunate, plină de cântec şi voie bună într-o ediţie de o oră şi jumătate a emisiunii “Casa Ibacka”. Nicoleta Luciu vine împreună cu Zsolt junior şi îi dă Andreei sfaturi despre cum să cheltuiască, în mod eficient, banii… soţului. Naşul Răzvan Fodor vine să îl susţină pe Cabral, însă balanţa se inclină din nou în favoarea femeilor, când în Casa Ibacka îşi face apariţia şi Irina Fodor, împreună cu micuţa Diana. În plin balamuc creat de copiii care desfac toate darurile de sub brad şi fac o minunăţie de salată de fructe pe… podea, intră pe uşă şi Giulia Nahmany, împreună cu cele două fetiţe ale ei, Caroline şi Stephanie.

Pomul de Crăciun se destabilizează, ornamentele sunt mutate în permanentţă dintr-un loc într-altul, iar dulciurile parcă se evaporă după ce piticii fac controlul pungilor. Ce mai, două “războaie” savuroase se consumă în paralel: unul, în gaşca copiilor, celălalt, în rândul adulţilor, care discută intens despre daruri inutile şi total neinspirate sau despre “uitarea” bărbatului când vine vorba de cumpărat cadouri.

Cum Andreea nu a avut timp să gătească ceva special pentru Sărbatori, chef Florin Dumitrescu, apărut la timp în Casa Ibacka, este pus la treabă, deşi anunţă încă de la început că a lăsat ciorba pe foc când a plecat de acasă. Fix când lucrurile se mai liniştesc, familia Ibacka mai primeşte o visită: Dan Cruceru, împreună cu soţia lui, ţin să îi salute pe Andreea şi pe Cabral şi să le facă acestora cunoştinţă cu fetiţa lor, Sofia. Punctul culminant se consumă odată cu sosirea unor colindători, care umplu Casa Ibacka până la refuz, dar care îi fac pe toţi invitaţii să danseze.

În Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie, de la ora 22.30, Acasă, publicul va fi fermecat de “Magia zăpezii-2” (“Snow 2- Brain freeze”), un film de familie care îl are pe Nick Snowden în prim plan, un bărbat care o neglijjează complet pe soţia lui, Sandy, şi rămâne la serviciu ore în şir peste program cu doar 3 zile înaintea Crăciunului. În urma unui conflict, el îşi pierde memoria. Sandy se străduieşte să îi readucă la viaţă amintirile dar vechiul său inamic, Buck Seger reapare în viaţa lor şi începe o întreagă aventură.

De Crăciun, pe 25 decembrie, de la ora 22.30, Acasă, telespectatorii se vor bucura de o nouă producţie savuroasă. “Ce-mi doresc de Crăciun” (”All I want for Christmas”) este o comedie despre doi copii puşi pe şotii din New York, Ethan şi sora sa mai mică, Hallie, care sunt capabili de orice pentru a-şi petrece Sărbătorile de iarnă cu părinţii lor, Catherine, Michael şi bunica lor, Lillian. Planurile lor sunt tulburate de situaţii neprevăzute şi persoane precum afaceristul Tony Boer, care îi face avansuri mamei lor şi apoi devine logodnicul acesteia. Totul se transformă într-o adevărată aventură cu şoricei, telefoane şi camioane de îngheţată, toate acestea fiind instrumentele de bază la care tinerii recurg pentru a-şi îndeplini visul. Iar Moş Crăciun este şi el de partea copiilor.

O serie de ediţii spectaculoase ale emisiunii ”Dezvăluiri din lumea telenovelelor” vor fi prezente Acasă în fiecare seară de Sărbătoare, de luni până duminică, la miezul nopţii.