Programe speciale de Crăciun la Antena 1

Apropo.ro / 25.12.2013, 08:00
Programe speciale de Crăciun la Antena 1
Programele speciale de Crăciun la Antena 1 încep încă din data de 17 decembrie cu o serie de filme speciale, dar şI ediţii speciale ale celor mai îndrăgite emisiuni.

Miercuri 25 Decembrie

De la ora 20.30 emisiunea Te cunosc de undeva vine cu o edi]ie special= de Cr=ciun.

00.00 Mitul

Acţiune, Hong Kong, 2005

Regia: Stanley Tong

Cu: Jackie Chan, Hee-Seon Kim

Jackie Chan joaca doua roluri, un arheolog din zilele noastre si un luptator al Dinastiei Qin de acum doua mii de ani. Amestecand istoria cu fictiunea, filmul urmareste aventurile intreprinzatorului arheolog Jack si pe cele ale curajosului si loialului General Meng-yi la curtea imparatului Qin Shi-huang. In vreme ce noptile lui Jack sunt tulburate de vise reale in care el este Generalul Meng-yi, indragostit la disperare de Ok-soo, frumoasa consoarta coreana a Imparatului, faimosul arheolog isi petrece zilele in cautarea periculoasa a unei pietre magice care sfideaza legile gravitatiei.
Aceasta cautare il va duce pe Jack si pe prietenul sau cel mai bun, omul de stiinta William, in fantasticul Palat Paradisiac, despre care se crede ca a fost construit chiar de catre Qin Shi-huang.

 

Joi 26 Decembrie

De la ora 20.30 o edi]ie special= a emisiunii Next Star.

11.00

Prietenii lui Mos Craciun

Aventuri, SUA, 2010

Regia: Robert Vince

Cu: Diedrich Bader, Reese Alexander

Ingrijorati ca baieteii si fetitele de pe tot Globul nu mai cunosc adevaratul spirit al sarbatorilor de iarna, Mos Craciun si noul lui amic Paws decid sa plece intr-o calatorie la New York. Numai ca, o data ajuns in metropola nord-americana de pe Coasta de Est, Mos Craciun este lovit de amnezie si depinde numai de Paws sa-l salveze pe Mos Craciun si sa arate lumii intregi semnificatia sfanta a zilei de 25 decembrie. Paws nu este singur in tentativa lui temerara de a restabili valorile traditionale, fiind ajutat de catre un baiat orfan pe nume Quinn, de catre Will si de catre un grup de caini pufosi si albi ca zapada, care au puteri magice si pot sa vorbeasca.

20.30

Ghost Rider: Demonul razbunarii

Acţiune, SUA, 2012

Regia: Mark Neveldine, Brian Taylor

Cu: Nicolas Cage, Christopher Lambert, Violante Placido, Idris Elba

În această nouă versiune, regizată de Mark Neveldine/Brian Taylor, Johnny se luptă cu blestemul care l-a transformat în diabolicul vînător de recompense, dar riscă totul cînd face echipă cu liderul unui grup de călugări rebeli (Idris Elba), pentru a salva un băiat de ameninţarea diavolului şi, poate, pentru a scăpa el însuşi pentru totdeauna de acel blestem.

22.30

Pus pe jar

Acţiune, SUA, 2004

Regia: Tony Scott

Cu: Denzel Washington, Christopher Walken, Dakota Fanning, Radha Mitchel, Marc Anthony, Mickey Rourke

Rapirile se tin lant in Mexic, creand o adevarata panica in randul locuitorilor mai instariti. Intr-un interval de sase zile au loc 24 de rapiri, ceea ce face ca multi dintre parinti sa angajeze un bodyguard pentru a le proteja copii. Acesta este contextul in care John Creasy, un fost asasin platit in slujba CIA, isi face aparitia in Mexico City, caruia prietenul sau Rayburn ii propune slujba de bodyguard pe langa o fetita de 9 ani pe nume Pita Ramos. Aceasta este fiica unui industrias bogat, Samuel Ramos si a Lisei Ramos. Desi pe Creasy nu-l intereseaza genul acesta de slujba, mai ales avand in grija un copil, accepta, in lipsa de altceva mai bun de facut. Initial, Creasy este agasat de intrebarile insistente ale fetitei despre viata lui personala si trecut. Insa, incetul cu incetul, fetita reuseste sa-i penetreze „armura” si cei doi se imprietenesc. In clipa in care Pita este rapita, Creasy isi jura ca o va gasi si o va aduce inapoi, omorand, la nevoie, pe oricine i-ar sta in cale.