Programe speciale de Revelion la PRO TV

De: Cătălina Matei / 29.12.2013, 07:00
Programe speciale de Revelion la PRO TV
Telespectatorii PRO TV sunt invitaţi să petreacă Anul Nou în faţa micilor ecrane şi să urmărească programe speciale.

Cele mai tari momente marca “Serviciul Român de Comedie”

“Serviciul Român de Comedie” aduce pe 31 decembrie de la 20.30 cele mai bune momente ale sezonului care tocmai s-a încheiat, într-o ediţie Best Of plină de personaje care mai de care mai pline de umor, o ediţie a ediţiilor care prezintă ce a fost mai bun peşte an.

Personajele deja consacrate ale emisiunii, printre care Greta (Gina Pistol) şi Areta (Jojo), Veronica (Cătălin Neamţu) sau Costel (Mihai Bobonete) şi Lovinia (Aniela Petreanu) vor porni Pluguşorul, iar porţia de râs şi veselie va fi asigurată de momente pline de savoare din anul SRC care se încheie. Aşa se face că de la raport nu vor lipsi Loredana, în rol de boieroaica la curtea lui Suleymazare Prolificul, Florin Dumitrescu, chef-ul devenit concurent la MasterChef-ul SRC, Superman în varianta Costi Diţă sau măcelarul Bobonete. 

 

Andra şi Cătălin Măruţă, gazde la Magic Show

Noaptea dintre Ani este noaptea dorinţelor, noaptea în care totul este posibil la PRO TV. Vedetele invitate vor lucra cu cei mai tari magicieni din ţara pentru a pune în scena un “Magic Show”, un spectacol extraordinar plin de surprize, umor, situaţii neprevăzute şi transformări neaşteptate. Andra şi Cătălin Măruţă vor fi gazdele telespectatorilor PRO TV, gata să aducă magia în casele oamenilor.

Laura Cosoi, Răzvan Fodor, Gina Pistol, Pacha Man, Daniel Max Dragomir sau cei trei MasterChefi sunt printre vedetele care în ultima noapte din an se transformă în asistenţii celor mai tari magicieni şi fac tot posibilul să pună cât mai bine în evidenţă numărul prezentat.

Printre cei care sunt gata să îi lase muţi de uimire pe telespectatori se număra mentalistul Cristian Gog, Vlad Grigorescu, finalistul de la “Romanii au talent”, Lorenzo, magicianul care s-a ocupat de apariţiile spectaculoase ale Loredanei în ultimul sau concert, Cristina Strecopitov, prima femeie magician din România, simpaticul Andrei Andronachi, Mydas, Eduard Mâlita, Cezar Balasoiu, Marius Paraschiv sau Robert Tudor.

Fiecare a pregătit un număr spectaculos susţinut de vedetele invitate în platou. Atmosferă va fi întreţinută de cele mai tari hit-uri cantate de Smiley, Corina Bud, Mandinga, Andra, Puya şi Don Baxter, Sore sau Horia Brenciu. Noaptea magică dintre ani este noaptea în care totul este posibil la PRO TV, aşa că telespectatorii vor avea ocazia să asculte muzică populară cântat de Horia Brenciu, Julie Mayaya, Octavian Strunilă, Pacha Man şi Don Baxter sau cei trei Masterchefi.  

 

SuperVelionul powered by PRO TV şi ProFM

PRO TV şi ProFM legalizează distracţia la cea mai mare petrecere de Revelion în aer liber, în Piaţa Revoluţiei! Seara de 31 decembrie 2013 le va oferi celor care vor să treacă în noul an cu chef de party, cei mai buni artişti din România: Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana şi concurenţii emisiunii “Vocea României” vor concerta pe scenă SuperVelionului powered by PRO TV & ProFM.

Şi cum tradiţiile se cer respectate mai ales în momente de sărbătoare, cel care le va spune tuturor bun venit în Piaţa Revoluţiei este nimeni altul decât Dj-ul ProFM şi prezentatorul Live@6 la MTV – George Vintilă.

“Este al 17-lea an pentru mine şi este o tradiţie pe care o respect: aceea de petrece şi de a prezenta SuperVelionul în Piaţa Revoluţiei. Şi nu sunt singurul: publicul care ne încălzeşte în fiecare an, venind în număr mare… parcă tot mai mare la cea mai tare petrecere în aer liber”, spune George care îi va avea alături pe colegii Dj-I ProFM Marius Onuc şi Madalina Vintilă. “Iată suntem doar o parte din gaşca ProFM dar te aşteptam la cel mai tare – ca volum şi număr de party people – SuperVelionul”, încheie George.

În mijlocul prietenilor se simte şi Smiley, care şi în acest an se bucura că petrece noapte dintre ani, în Piaţa Revoluţiei pe scenă SuperVelionului. “Eu am deja o prietenie cu oamenii care se adună în Piaţa Revoluţiei şi nu concep să petrec altfel Revelionul decât acolo, pe scenă, cântând”, spune artistul.