Programe speciale la Disney Junior

De: Cătălina Matei / 20.11.2013, 15:30
Programe speciale la Disney Junior
În apropierea celui mai iubit sezon pentru copii, Disney Junior a pregătit o serie de programe speciale ce combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii, cu procesul de învăţare - matematică, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase - precum şi cu abilităţile sociale.

În plus, programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Disney Junior celebrează copilăria încurajându-i pe copii să râdă, să cânte, să danseze şi, mai presus de toate – să se distreze.

Iată  câteva dintre aceste programe din lunile noiembrie şi decembrie:

  • ”Ghici cine vine la joacă?”- în fiecare duminică din lunile noiembrie şi decembrie, de la ora 09:25, micuţii vor avea şansa de a îşi petrece ziua cu unul dintre star-urile lor favorite, cu maratoane din Henry Dragomonstru, Zou, Doctoriţa Pluşica şi multe altele. Vor fi indicii pentru identitatea fiecărui oaspete surpriză al săptămânii, ascunse în program. Fanii sunt invitaţi să se pregătească pentru marea dezvăluire de duminică dimineaţa, când vor afla ce maraton vor avea de vizionat în săptămâna următoare.

  • ”Ziua de naştere a lui Mickey şi Minnie” – micuţii năzdrăvani sunt invitaţi să petreacă de ziua aniversară a celor mai iubite personaje Disney, cu episoade duble din Clubul lui Mickey Mouse, precum şi cu episoade speciale din cele mai îndrăgite desene animate: Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri, Doctoriţa Pluşica, Henry Dragomonstru, Sofia Întâi şi Zou, în data de 18 noiembrie, ora 06:00.

  • ”Ziua de vorbit ca piraţii”- Jake, împreună cu piraţii din Ţara de Nicăieri, îi va învăţa pe micuţi secretele limbajului piraţilor şi limbajul codificat al prietenilor, în episoade duble din Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri, sâmbătă, 23 noiembrie, de la 09:25.
  • Dacă jake îi învaţă pe băieţei cum să vorbească precum piraţii, Sofia le învaţă pe fetiţe cum să devină prinţese vrednice de un loc în Tărâmul Fermecat, în săptămâna 25-29 noiembrie, de la 09:00, în episoade din Sofia Întâi.

Apoi, luna decembrie continuă cu noi surprize pentru pitici. În programul special Disney Junior se vor număra:

  • ”Atacul artei”, show-ul ul făcut din idei creative, care arată că nu trebuie să fii un artist grozav pentru a fi bun la artă, se întoarce cu al treilea sezon sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 08:45.  În fiecare sâmbată din această lună, toţi tinerii spectatori primesc şansa să-si exploreze creativitatea cu noi desene, ce le vor permite să zboare pe Luna cu un costum de astronaut făcut acasă sau să îşi facă propria coroană în episoadele cu Regi si Regine.

  • ”Mulan”, o poveste fabuloasă expusă într-un film de lungmetraj, are premiera sâmbătă, 7 decembrie, la ora 10:25. Această reinterpretare a clasicului este un amestec interesant şi amuzant de aventură, umor şi emotie sinceră. Bazat pe una dintre cele mai populare legende ale Chinei, filmul spune povestea unei tinere curajoase care vrea să îşi salveze tatăl batran şi bolnav.
  • De-a lungul săptămânii de Crăciun, Disney Junior a pregătit  o mulţime de surprize pentru fanii serialului ”Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri”. De luni, 23 decembrie, până vineri, 27 decembrie, de la 08:35, 13:00 si 20:00 vor rula episoade duble care îl aduc pe Jake în cele mai captivante misiuni de salvare. Jake, Cubby si Izzy salvează ziua! Apoi sâmbătă, 28 decembrie, este ziua cea mai mare de răsfăţ, cu un episod nou şi special din Jake’s Never Land Rescue, de la 10:25.