Proiectele necunoscute ale lui Henri Coanda: Elixirul vietii

11 09. 2010, 15:13

De mii de ani, oamenii au cautat sa dezlege misterele vietii,
atentia lor indreptandu-se, in special, asupra a trei elemente:
mediul in care traim, hrana si apa. Despre acesta
din urma, putini stiu ca Henri Coanda a fost
cel putin la fel de pasionat ca de ingineria mecanica
.

Coanda a studiat in amanunt apa si efectele ei asupra
organismului, ajungand la o concluzie ce in zilele noastre nu ar
mai trebui sa surprinda pe nimeni: suntem puternic
influentati de apa pe care o consumam
, la fel de mult
precum suntem de hrana, de mediul in care traim si de modul nostru
de viata.

Studiind longevitatea iesita din comun a unei mici comunitati
din zona ghetarului Hunza (Pakistan), pentru care speranta
de viata de 120 de ani era ceva normal
, Henri Coanda a
descoperit ca, pe langa hrana proaspata, evident fara E-uri si alte
adaosuri, apa pe care o beau are proprietati cu totul
speciale
. Ea provine de sub ghetarul Hunza si este extrem
de bogata in minerale. Culoarea, asemanatoare cu cea a laptelui, se
datoreaza unor particule mici de piatra care erodeaza din peretele
glaciar. Acesta se pare ca a fost elementul minune pe care
Coanda l-a numit „apa vietii”
.


Citeste mai mult despre proiectele necunoscute ale lui
Henri Coanda, pe Go4it.ro.