Proimmunity – cea mai complexă formulă pentru întărirea imunităţii

Apropo.ro / 03.09.2013, 11:29
Proimmunity - cea mai complexă formulă pentru întărirea imunităţii
Primele zile de şcoală sau de grădinită sunt foarte importante pentru integrarea copilului tău în colectiv şi pentru acomodarea lui la noile activităţi.

Un organism cu o imunitate scazuta prezinta stare de epuizare si slabiciune, lipsa poftei de mancare si imbolnaviri frecvente (raceli si gripe, herpes).

Pentru a creste imunitatea celor mici, mamicile trebuie sa le asigure o alimentatie sanatoasa, somn linistit, activitati sportive si o igiena corespunzatoare a mainilor.

Gama Proimmunity vine in sprijinul copiilor si parintilor cu cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii.

Contine extracte naturale standardizate folosite in mod traditional pentru intarirea imunitatii si pentru scurtarea perioadei de boala (echinacea, propolis, soc, maces, zinc, vitamin D3, vitamin C) cu actiune imunostimulatoare, antivirala, antibacteriana, antioxidanta si antiinflamatoare.

Astfel, cu Proimmunity sistemul imunitar al copilului va putea face fata tuturor factorilor externi, impiedicand aparitia bolilor sau contribuind la o vindecare mai rapida in cazul in care boala a debutat deja.

Proimmunity scade cu:

– 50% numarul zilelor de boala

 – 62% numarul zilelor de febra

– 57% necesitatea utilizarii  de antibiotice

 – 55% numarul de imbolnaviri

– 56% incidenta episoadelor de raceala

Gama Proimmunity contine 2 produse, adaptate fiecarei varste.

Proimmunity sirop  pentru copii de la 1 an. Datorita gustului placut si al seringii dozatoare este comod de administrat si usor acceptat de catre cei mici.

Proimmunity capsule se administreaza copiilor peste 7 ani si adultilor.