Protejează culoarea părului cu proteina de mătase

Apropo.ro / 26.03.2014, 10:28
Protejează culoarea părului cu proteina de mătase
Vopseaua pentru păr este una dintre cele mai grozave invenţii pentru femei. Ea permite să schimbi uşor şi rapid fizionomia feţei, prin schimbarea culorii părului.

După vopsire pasul următor şi important este modul în care părul proaspăt vopsit este îngrijit, astfel încât să păstreze cât mai mult vopseaua pe firul de păr, dar şi să rămână sănătos.

Formulat cu mătase naturală şi ingrediente esenţiale botanice, cum ar fi extract de bambus, coacaze şi zmeură, noul sistem Color Therapy, de la Biosilk, oferă o protecţie totală a culorii. Precum celelalte produse Biosilk, şi noua gamă conţine  proteină de mătase naturală, care repară şi fortifică firul de păr din interior spre exterior.

Proteina de Mătase Naturală: mătasea conţine 17 din cei 19 aminoacizi ai firului de păr şi repară zonele deteriorate, revitalizează şi întăreşte firul de păr. Extractul de zmeură protejează împotriva factorilor externi, cum ar fi căldura, temperaturile scăzute şi umiditatea, oferind filtru UV pentru o protecţie mai eficientă a firului de păr. Complex VibraRiche reprezintă o infuzie patentată de ingrediente botanice, care oferă strălucire şi o culoare de lungă durată. Extractul de bambus fortifică părul, iar extractul de coacaze îl hidratează şi îi oferă strălucire.

Sistemul Color Therapy este îmbogăţit cu alfa-hidro-acizi, dar şi cu Vitamina A şi E care protejează culoarea, oferă strălucire tridimensională şi filtru UV. Este un sistem conceput  pentru toate tipurile de păr, în special pentru părul vopsit şi tratat chimic! Produsele nu conţin SLS, sulfaţi sau parabeni şi sunt disponibile în farmaciile Sensiblu.