Pulpa de miel la cuptor

18 10. 2006, 13:42
Ingrediente pentru 4 porții 1 pulpa de miel, usturoi verde, cartofi, ulei, patrunjel verde, 100 g pesmet, 1 lingura muștar, rozmarin proaspat, marar, 200 g smantana, sare, piper. Preparare Carnea se prajește în ulei. Separat, se ames­teca usturoiul, tocat marunt, cu sare,

Ingrediente pentru 4 porții
1 pulpa de miel, usturoi verde, cartofi, ulei, patrunjel verde, 100 g pesmet, 1 lingura muștar, rozmarin proaspat, marar, 200 g smantana, sare, piper.

Preparare
Carnea se prajește în ulei. Separat, se ames­teca usturoiul, tocat marunt, cu sare, ­pip­er, patrunjel tocat, muștar, pesmet și rozmarin. Bucațile de miel prajite se îm­bra­ca în acest amestec și se lasa în cuptor sa se patrunda bine. În tava se adauga supa de carne, în care se așaza bu­cați mari de cartofi. Cand sunt gata car­tofii, se amesteca cu smantana și marar to­cat. Se servesc alaturi de friptura de miel.

Acasa Magazin