Puşcaş, Mantea, Capatos şi Gina Pistol au plecat la Raliul Deltei

De: Cătălina Matei / 29.05.2014, 09:53
Puşcaş, Mantea, Capatos şi Gina Pistol au plecat la Raliul Deltei
Vedetele Antenei 1, Alina Puşcaş, Cosmin Seleşi, Dan Capatos, Silviu Andrei, Andreea Mantea, Delia şi Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, au plecat la Tulcea, unde vor participa la Danube Delta Rally, cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de Raliuri.

Startul competiţiei care începe astăzi, la ora 20, va fi dat de Alina Puşcaş, pe care o veţi vedea, în curând, în calitate de concurentă la “Splash! Vedete la apă”, show-ul verii la Antena 1. Concertul de deschidere, programat de la ora 18, în Piaţa Civică, îi va aparţine Deliei, jurata show-ului X Factor. Amfitrioana evenimentului, pe tot parcursul celor trei zile de competiţie, va fi Gina Pistol, de la Serviciul Român de Comedie.

“Abia aştept să ajungem la Tulcea, să degustăm minunatele preparate culinare ale Dobrogei. Suntem o gaşcă veselă şi sunt convinsă că ne vom simţi extraordinar împreună, în acest week-end, la Raliul Deltei”, ne-a declarat înainte de plecare Andreea Mantea, protagonista show-ului „Burlăciţa”, care va începe pe 5 iunie, la Antena 1.

Vedetele Antenei 1 vor urmări vineri, 30 mai, şi sâmbătă, 31 mai, cele peste 50 de echipaje care vor parcurge cei 127 de km de probe speciale din cadrul Danube Delta Rally. Doru Todoruţ, de la Deepcentral, i-a anunţat deja pe organizatori că îşi doreşte să experimenteze postura de copilot, chiar şi aşa, în cîrje. El şi-a rupt degetul mare de la piciorul drept, zilele trecute, la antrenamentele pentru “Splash! Vedete la apă”, însă acest accident nu-l împiedică să participe activ la evenimentul sportiv al acestui week-end, alături de colegii săi de la Antena 1.