Puya este VJ la postul de muzica MTV

Apropo.ro / 23.07.2008, 14:45
Puya a fost invitat pentru a doua oara de echipa MTV sa prezinte clasamentul "Euro Top 20" pentru ca are charisma si este "un om de bine".

Puya a fost invitat pentru a doua oara de echipa MTV sa prezinte clasamentul "Euro Top 20" pentru ca are charisma si isi intra repede in rolul de prezentator.

Hip-hop-erul Puya a mai avut acest rol, iar echipa MTV a fost placut impresionata ca a putut face fata cu brio acestui rol.

Artistul "da vina" pentru a doua propunere facuta de MTV pe faptul ca este "un om de bine": "MTV este un post cu traditie si e clar ca daca apari acolo ‘e de bine’…iar eu sunt un om de bine, asa ca banuiesc ca m-au invitat si a doua oara fiindca iesise bine prima oara…Ce sa zic? Totul e bine cand se termina cu bine", a declarat Puya, amuzat de jocul de cuvinte care i-a iesit.

puya

Puya feat. Laura & Keo – Viata Noua

 

 

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Concert Vama la piscina Daimon Concert Lounge

Concert Vama la piscina Daimon Concert Lounge

Daca e vara e relaxare, distractie si muzica buna.

Puya este solo

Puya este solo

Cantaretul hip-hop Puya, Dragos Gardescu pe numele lui real, isi lanseaza un album solo, intitulat "Muzica de tolaneala si depravare".

Bucharest City Challenge tureaza din nou motoarele

Bucharest City Challenge tureaza din nou motoarele

Cea de-a doua editie a evenimentului international auto Bucharest City Challenge se va desfasura in perioada 22 – 24 august 2008 si va alinia la start masini in valoare d…

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza