PVTV a primit Diploma de excelenţă pentru Natură şi animale

De: Mioara Tronaru / 12.12.2013, 18:40
PVTV a primit Diploma de excelenţă pentru Natură şi animale
Consiliul Naţional al Audiovizualului a premiat în data de 11 decembrie cele mai performante posturi de radio şi televiziune din 2013, la evenimentul prilejuit de împlinirea a 21 de ani de existenţă a CNA accordându-se diplome de excelenţă.

“La final de an, am dorit să ne ţinem promisiunea făcută în ianuarie. Am spus atunci că vom acorda premii de excelenţă televiziunilor şi radiourilor care înţeleg să-şi asume respectarea reglementărilor legale şi care fac ceva pentru educarea gusturilor publicului”, Preşedinte CNA – Laura Georgescu.

Diploma acordată la categoria Natură şi animale a revenit postului de televiziune Pescuit şi vânătoare TV, post care prin programele sale educative, prin atitudinea pe care o promovează şi prin implicarea directă la evenimente ce au avut ca scop protejarea mediului, a reuşit să se se impună în faţa altor canale TV.

Ca noutate, în luna decebrie, vă invităm să urmăriţi o emisiune specială de supravieţuire, difuzată în premieră – Fishing and adventure cu Lavinia Ghedan. Primul episod vă va purta în Delta Tisei şi se va difuza în 16 decembrie, de la ora 18:30.

PVTV este canalul de pescuit şi vânatoare favorit din regiune, ce difuzează filme de pescuit şi vânatoare, reportaje şi informatii de la cele mai prestigioase evenimente şi târguri de gen, 24 de ore pe zi. PV TV ofera emisiuni informative şi educative care au menirea pe de o parte sa dezvolte cunostinţele despre pescuit şi vânatoare celor care au aceaste pasiuni, iar pe de alta parte, sa transmita telespectatorilor placerea acestor hobby-uri. Conţinutul selectat cu atenţie promoveaza o filozofie bazata pe protecţia mediului şi îngrijirea naturii.