Radu Vâlcan joacă alături de Ada Condeescu în filmul “Rumeno”, în regia lui Cătălin Mitulescu

Apropo.ro / 13.08.2014, 09:00
Radu Vâlcan joacă alături de Ada Condeescu în filmul “Rumeno”, în regia lui Cătălin Mitulescu
Radu Vâlcan interpretează un personaj rebel în filmul de lungmetraj “Rumeno”, în regia lui Cătălin Mitulescu şi marchează în acest fel prima sa colaborare cu Strada Film.
“Personajul meu este fratele Monicăi (Ada Condeescu), care a venit în Bucureşti special pentru a o ajuta pe sora lui. Interpretez un tip rebel, m-am bucurat foarte tare că am filmat nebărbierit şi că m-am îmbrăcat neglijent, în general acestea sunt personajele care îmi plac şi care mă inspiră cel mai mult”, povesteşte Radu Vâlcan.
 
Foto: PR 
 
“Îmi pare bine că am avut şansa să joc alături de Ada Condeescu, este o actriţă extrem de talentată şi o prietenă foarte bună de-a noastră aşa că ne-am înţeles foarte bine pe platourile de filmare. Sunt foarte mândru de colaborarea cu Strada Film şi Cătălin Mitulescu, un regizor care lucrează extrem de bine cu actorii. Încă de la casting, Cătălin mi-a insuflat acea siguranţă de care are nevoie orice actor”, adaugă Radu Vâlcan.
 
Foto: PR 
 
“Nu mi-a fost deloc greu să mi-l imaginez ca frate, ne-am înţeles din priviri în tot ce am avut de făcut. A fost o plăcere să descopăr în el un om talentat şi profesionist”, declară Ada Condeescu.
 
Filmul “Rumeno” este o co-producţie România, Suedia şi Italia şi este unul dintre cele 15 proiecte europene selectate în prima ediţie a European Gap Financing Co-Production Market din cadrul festivalului de film de la Venezia, care va avea loc pe 29-30 august.