Radu Vâlcan s-a întânit pe circuitul de Formula 1 cu Stig de la Top Gear

Apropo.ro / 13.09.2014, 09:00
Radu Vâlcan s-a întânit pe circuitul de Formula 1 cu Stig de la Top Gear
Radu Vâlcan a fost pe circuitul de Formula 1 de la Monza şi s-a întâlnit cu Ben Collins, cunoscut tuturor sub numele de Stig, de la Top Gear.
Vedeta a ajuns în Italia pentru a o susţine pe românca Lavinia Bejenariu, la un concurs organizat de o companie de băuturi în cursa pentru câştigarea unui Porche 911. Radu Vâlcan nu a fost singura vedetă prezentă în Italia. În total, concursul a avut o serie de 13 participanţi, din 10 ţări. 
 
„Scopul nostru, al meu şi al celorlalţi 13, a fost să-i ajutăm cum putem pe compatrioţi pe tot parcursul concursului, la diversele probe la care au fost supuşi”, spune actorul pe blogul său personal, www.raduvalcan.ro
 
Foto: PR
 
Astfel, Radu a fost nevoit să treacă prin probele de îndemânare, atenţie distributivă, reflexe şi simulator, însa experienţa a fost una memorabilă: „Peste toate, rămâne experienţa senzaţională. În câteva zile ai şansa să cunoşti oameni noi, să intracţionezi cu alte culturi şi obiceiuri, să iei parte la cursa de Formula 1, să faci parte din echipa lui Felipe Massa/Martini Williams”, continuă actorul. 
 
Foto: PR 
 
Despre întâlnirea cu Ben Collins – The Stig, Radu are numai cuvinte de laudă: „M-au impresionat simplitatea şi modestia, profesionalismul, simţul umorului şi toate calităţile sale”.