Radu Vâlcan şi-a făcut un tatuaj, pe ”Insula iubirii”. Ce semnifică?

De: Cristiana Trifu / 20.03.2018, 11:13
Radu Vâlcan şi-a făcut un tatuaj, pe ”Insula iubirii”. Ce semnifică?
Aflat în Thailanda pentru filmările celui de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, a decis să adauge încă un tatuaj colecţiei sale.

Dacă primul tatuaj l-a făcut la vârsta de 18 ani, acum, la aproape o lună de la împlinirea vârstei de 41 de ani, Radu Vâlcan a decis să îl adauge în colecţie pe cel de-al zecelea. Aflat în Thailanda pentru filmările celui de-al patrulea sezon, prezentatorul emisiunii ”Temptation Island – Insula iubirii” a ales un model plin de semnificaţii pentru încheietura mâinii drepte.

”Este o brăţară şi reprezintă litera de la , numele fiului meu şi simbolul infinitului. Acesta reprezintă însă şi cifra 8, pentru că eu şi Adela suntem amândoi născuţi pe 8 ale lunii”, a explicat Radu Vâlcan.

Pentru noul sezon la care fimările tocmai s-au încheiat, Radu promite noi suprize pe care Insula le-a rezervat celor care au avut curajul să se înscrie la testul suprem de sinceritate. 

„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.