Raluca Arvat are veşti minunate în pragul sărbatorilor: va deveni mămică de băieţel

Apropo.ro / 22.12.2014, 15:13
Raluca Arvat are veşti minunate în pragul sărbatorilor: va deveni mămică de băieţel
Raluca Arvat, prezentatoarea Ştirilor PRO TV din sport vine cu veşti minunate în pragul sărbatorilor! Raluca este însărcinată în 6 luni şi se pregăteşte să devină mama unui băieţel anul viitor, înainte de Paşte.
„Sunt foarte fericită, mă simt bine şi mă bucur de fiecare secundă din această experienţă  uluitoare, pe care îmi doream să o trăiesc”, spune Raluca. Plină de energie,  îşi doreşte să rămână la pupitrul Ştirilor PRO TV din Sport până în primăvară, mai ales că băieţelul pare ca se simte bine în redacţie, printre pasionaţii de sport. „Îmi place să cred că îi place deja sportul J, pentru că este foarte cuminte în timpul jurnalului. Chiar mă amuzam zilele trecute cu iubitul meu, Bogdan, că suntem norocoşi că vom avea băieţel, pentru ca n-o să ne “fure” nimeni telecomanda când ne uităm la meciuri de fotbal sau handbal” – glumeşte vedeta Pro TV.
 
 
 
 
Raluca Arvat prezintă Ştirile din sport de la PRO TV de 14 ani, fiind prima femeie din România care a prezentat  ştiri din sport la o televiziune comercială. De-a lungul timpului, Raluca a fost votată de telespectatori şi a luat nenumărate premii pentru cea mai bună prezentatoare de ştiri sportive din România.