Raluca Arvat e mămică! Vedeta Pro TV a născut azi dimineaţă!

Apropo.ro / 23.03.2015, 11:00
Raluca Arvat e mămică! Vedeta Pro TV a născut azi dimineaţă!
Aştepta marea întâlnire cu primul ei copil şi era nerăbdătoare să-l ţină în braţe şi să-i ureze “Bun venit!”. Iată că Raluca Arvat a fost luată prin surprindere şi a devenit mămică azi dimineaţă, la ora 5.25.
Vedeta Pro TV a născut prin cezariană un băieţel pe care îl aştepta să vină abia peste două săptămâni.
 
“Eu ştiam că urmează să nasc undeva în jur de 2 aprilie, dar nu a mai avut răbdare. Chiar glumeam cu nişte prieteni că s-a supărat că a pierdut Realul meciul cu Barca şi a zis „Gata, eu ies!” 🙂 Ce să zic, toate lucrurile serioase încep lunea, aşa s-a gândit să facă şi el! Am născut prin cezariană la Clinica Medlife din Bucureşti, alături de Dr. Mihaela Steriu, un medic minunat, care mi-a urmărit toată sarcina. A fost cezariană din cauza operaţiei de cataractă pe care am suferit-o acum 2 ani în urma căreia mi s-a implantat un cristalin artificial. Tudor Alexandru  – aşa îl cheamă – a primit nota 10, are 3.100 kg şi 49 cm”,  a spus, emoţionată, proaspăta mămică, pentru www.perfecte.ro.
 
 
“Sper din tot sufletul să fiu o mamă  bună şi să fac faţă tuturor situaţiilor şi provocărilor pe care le voi întâmpina”, a declarat vedeta, săptamâna trecută într-un interviu pentru ApropoTv.RO.
 
Citiţi aici interviul pe care Raluca Arvat l-a dat pentru ApropoTV.RO, cu o săptămână înainte să devină mămică!