Raluca Lăzăruţ, confesiuni despre perioada ”sălbatică” din viaţa ei

Apropo.ro / 12.01.2015, 17:52
Raluca Lăzăruţ, confesiuni despre perioada ”sălbatică” din viaţa ei
Raluca Lăzăruţ, fosta prezentatoare a ştirilor Kanal D, a renunţat la cariera ei din România pentru a-şi încerca norocul în Statele Unite ale Americii.
S-a îndrăgostit şi a decis să se mute definitiv din ţară pentru a locui alături de viitorul ei soţ. Raluca a plecat în America la sfârşitul lunii noiembrie şi a catalogat acest episod din viaţa ei ca o “perioadă sălbatică”.
 
Foto: www.raluca-lazarut.ro
 
“Ultima aventură e perioada mea sălbatică, made în USA, la care am tânjit întotdeauna şi pe care nu mi-am permis niciodată să mi-o iau. Încă mi se pare ireal că am timp să călătoresc, să gătesc, să aleg tablouri şi veioze, să visez în faţa şemineului când afară sunt -30 grade C, să merg la castinguri, să mă uit la filme până răsare soarele, să iubesc…”, a scris Raluca Lăzăruţ pe blogul ei. Chiar dacă a renunţat la job-ul de ştiristă pe care îl avea în ţară, vedeta îşi încearcă norocul la castinguri, peste hotare. Tinde către actorie şi e convinsă că această provocare s-ar putea  transforma în realitate, mai ales că are toate şansele în ţara tuturor posibilităţilor. Şi dacă tot are acum mai mult timp la dispoziţie, Raluca s-a apucat să vizioneze cât mai multe filme pe care le recomandă şi cititorilor blogului său. 
 
 
“Prietenii îmi reproşează că nu dau recomandări de filme după ce că pierd nopţile la ele şi-i las să vadă toate prostiile. Aşa că, vă împărtăşesc pe scurt, că pe lung am darul să plictisesc, din ce-am mai văzut zilele astea: Serialul „Marco Polo” e interesant, mai ales că, în mare, respectă realitatea istorică a Chinei secolului XIII. Netflix a investit enorm într-un proiect care să rivalizeze cu „Game of Thrones”, nu cred că se apropie, nici pe departe, dar e de văzut. Porneşte destul de greoi, trebuie să aveţi răbdare primele trei episoade, dacă treceţi de ele, acţiunea şi intrigile de la palatul lui Kublai Khan, o să vă cucerească cu siguranţă”, mai spune vedeta. 
 
Foto: Facebook
 
Mai multe detalii şi recomandările filmelor văzute de Raluca Lăzăruţ le puteţi afla de aici!