Raluca Lăzăruţ, pe cai mari la Nurburgring

Apropo.ro / 03.06.2013, 11:48
Raluca Lăzăruţ, pe cai mari la Nurburgring
Raluca a vrut să bifeze de mult o cursă de maşini şi dorinţa i-a fost acum împlinită. Ea a participat la cea de-a 41 - a ediţie a cursei de 24 de ore de la Nurburgring - Germania.

Şi pentru că, în fiecare an, divizia sport a celor de la BMW sărbătoreşte aici împreună cu iubitorii de gen, Raluca a fost invitată pentru prima oară la Festivalul M. Vedeta Kanal D a profitat astfel din plin de ocazie şi a condus un M6, a avut parte de o plimbare cu elicopterul, dar şi de o cursă privată pe circuitul propriu-zis  înainte de începerea celei oficiale, a stat la padocurile echipelor, acolo unde se face service-ul maşinilor în timpul cursei şi s-a răsfăţaţ cu delicatese nemţeşti în această minivacanţă.

Peisajul din jurul Nurburgringului e vestit pentru frumuseţea lui, aşa că Raluca s-a cufundat la propriu în natură şi nu a ratat sa se pozeze într-un lan de flori galbene. “Încă de pe vremea când prezentam ştirile din sport găseam fascinantă cursa de la Nurburgring, e unul din locurile unde mergi să dai curs plăcerii de a conduce agresiv. Bineînţeles că nu e singurul circuit unde se poate face asta, însă Iadul Verde are o atracţie specială. E cel mai lung şi mai de temut circuit din lume, are peste 140 de viraje şi diferenţe de nivel ameţitoare, tocmai pentru că e aşa de periculos, se spune că aici mor în fiecare an între 5 şi 10 oameni, doar pentru plăcerea de a conduce…”, spune Raluca Lăzăruţ, una dintre prezentatoarele ştirilor Kanal D.

Dana Popa