Raluca Zenga, baie în mare în prima zi a anului 2015!

Apropo.ro / 05.01.2015, 10:59
Raluca Zenga, baie în mare în prima zi a anului 2015!
Pentru Raluca Zenga a devenit un obicei să petreacă Revelionul la căldură. Soţia lui Walter Zenga a trecut în noul an cu zâmbetul pe buze şi cu planuri măreţe!
 
 
Foto: Facebook
 
A sărbătorit Revelionul în Dubai, pe plaja din Palm Jumeirah, “cu o vedere perfectă către focurile de artificii spectaculoase din cele trei locatii-simbol ale magnificului Dubai: Burj Khalifa, Burj Al Arab şi Atlantis The Palm”, aşa cum a spus şi pe pagina ei oficială de Facebook. Raluca are însă un ritual pentru anul nou, de când trăieşte în Dubai: îşi cumpără haine noi pentru a întâmpina noul an aşa cum se cuvine, după care, în prima zi, imediat după Revelion, îmbracă un costum de baie roşu ca focul şi intră în mare cu o cupă de şampanie în mână! 
 
Foto: Facebook
 
 
Foto: Facebook
 
“În prima zi a Anului Nou îmi pun costumul de baie roşu, ca să îmi poarte noroc, şi fac o baie în mare…botezul Noului An, cu o cupă de şampanie în mână!”, spune Raluca Zenga.
 
 
Foto: Facebook
 
Foto: Facebook
 
 
“Mi-am făcut obiceiul să cumpăr în fiecare an de Revelion „straie noi”, să întâmpin Anul Nou cum se cuvine, şi am îmbrăcat o rochie tradiţional „sclipitoare”, cu paiete, ceva care să reflecte cerul plin de stele, sub care am aşteptat, împreună cu soţul meu, focurile de artificii pe plaja din Dubai. Singurul meu regret este că ţinuta este destinată să fie purtată o singură dată, simbolul acestei zile speciale…şi uitată apoi în dulap în colecţia „Revelion”!, a mai adăugat Raluca, care în 2015 îşi va lansa cartea “Jurnalul Mămicii Zen”, pregătind, de altfel, şi alte surprize!
 
 
Foto: Facebook