Raluca Zenga, despre beneficiile laptelui matern şi pasta de dinţi „home-made”

Apropo.ro / 03.08.2014, 10:00
Raluca Zenga, despre beneficiile laptelui matern şi pasta de dinţi
Mamă a doi copii şi soţia antrenorului Walter Zenga, Raluca este într-o formă fizică de invidiat! Şi asta pentru că experimentează o gamă largă de produse de înfrumuseţare, de la uleiurile naturale de cocos, jojoba şi argan, la oţetul de mere şi…laptele matern! Să aflăm cum se întreţine Raluca Zenga!
1. „Am descoperit că cele mai eficiente produse pentru chip, păr şi piele sunt cele pe baza de uleiuri naturale – de argan, de cocos, de jojoba, unt de cacao şi unt de shea. Le folosesc  în starea lor pură, organice, presate la rece, fără nici un mediator chimic, şi parcă niciodată tenul şi părul meu nu mi-au fost mai recunoscatoare! Am grijă să folosesc cosmetice fără parabeni, uleiuri minerale (precum Vaselina!), SLS sau propilen glicol, substanţe care au demonstrat toxicitate!”, spune Raluca.
 
2. Şi atunci când vine vorba de îngrijirea părului, Raluca Zenga apelează  la uleiurile de cocos şi jojoba: “Pentru par – o mască ce combină gălbenuş de ou, ulei de cocos şi ulei de jojoba”. 
 
Foto: Arhiva personală
 
3. Oţetul de mere este folosit de soţia lui Walter Zenga pe post de loţiune tonică şi face minuni. “Recent am experimentat pe propria piele beneficiile oţetului de mere, pe care îl folosesc drept loţiune tonică- reduce aspectul mărit al porilor şi reglează secreţia de sebum, în special în zona T!”, ne-a mărturisit Raluca.
 
4. Pentru a obţine un zâmbet de invidiat şi a avea o dantură ca la carte, Raluca Zenga foloseşte o pastă de dinţi  „home-made”:  “Pentru a avea dinţi albi folosesc o pastă de dinţi „home-made” cu ulei de cocos extravirgin şi bicarbonat de sodiu…face minuni!” 
 
5. Măştile cu extract de caviar şi alge marine sunt numai bune pentru a oferi tenului revigorarea mult aşteptată.
 “Când vreau să îmi răsfăţ  tenul folosesc o mască cu extract de caviar sau cu elemente bioactive din alge marine, un cocktail de colagen, vitamine şi minerale exceptional!” , mai spune Raluca Zenga.
 
Foto: Facebook
 
6. Laptele matern este extrem de bun şi face minuni pentru tatamente! Cine spune asta? Tot Raluca Zenga!
 “Şi ca mămică a doi copii vă mai spun un secret…laptele matern poate fi un „panaceu” pentru o mulţime de afecţiuni ale pielii, iritaţii şi eczeme…Cu cât aveţi o alimentaţie mai sănătoasă, cu atât laptele de la sân este mai bogat în nutrienţi şi miraculos pentru tratamente!” 
 
 
Dana Popa