Raluca Zenga, premiată în Dubai!

Apropo.ro / 30.10.2014, 08:00
Raluca Zenga, premiată în Dubai!
Raluca Zenga este mereu o prezenţă cu stil. Adoră moda, ştie cum să se îmbrace şi să pună în evidenţă ţinutele vestimentare.
Soţia antrenorului Walter Zenga a mers luni seara la un eveniment în Dubai, alături de câteva prietene. A ales să poarte o ţinută neagră a unui designer australian, compusă din două piese, fustă scurtă şi top, ambele cu inserţii de dantelă, la care a asortat bijuterii Chanel şi sandale marca  Miu Miu. Concluzia? A fost cel mai bine îmbrăcată la de la eveniment! Extrem de sexy, Raluca Zenga a fost apreciată şi chiar premiata pentru alegerea ei  vestimentara îndrăzneaţă.
 
 
Foto: Facebook
 
 
“Lady în black lace: ţinuta aceasta mi-a adus premiul „GQ Bar Best Dressed Award” at the DJ Ball event @JW Marriott Marquis Hotel, Dubai  Un cadou simpatic pentru ziua mea de naştere…care se apropie cu paşi repezi!”, a scris Raluca pe pagina ei oficială de Facebook.
 
Mamă a doi copii, Raluca Zenga are o siluetă de invidiat. Chiar dacă cedează mereu în faţa dulciurilor, are  greutatea ideală şi este într-o formă fizică de zile mari pentru că job-ul de mămică îi prieşte de minune.