RAMBO se întoarce! Cu Sylvester Stallone în rolul principal şi pe post de SCENARIST

De: Cătălina Matei / 25.06.2014, 08:40
RAMBO se întoarce! Cu Sylvester Stallone în rolul principal şi pe post de SCENARIST
Actorul american va relua rolul lui Rambo în partea a cincea a francizei omonime, iar scenariul va fi scris chiar de el! Informaţia a fost confirmată de compania de producţie Splendid Films din Germania.

Sylvester Stallone, în vârstă de 67 de ani, nu doar îl va juca pe celebrul Rambo, ci îi va scrie povestea căci actorul este şi scenaristul acestei producţii. Astfel, John Rambo va trebui să lupte împotriva unui cartel al drogurilor, conform contactmusic.com.

„În «Rambo V», Sylvester Stallone se întoarce la rolul său legendar. De data aceasta,va lupta împotriva unui cartel din Mexic. Stallone (…) a descris acest nou «Rambo» drept propria versiune a filmului «Nu există ţară pentru bătrâni», regizat de Joel şi Ethan Coen”, se arată într-un comunicat al producătorilor lungmetrajului.

Primul film din serie, „First Blood – Rambo I”, de Ted Kotcheff, a fost lansat în 1998, iar cea mai recentă producţie a fost „Rambo”, din 2008, regizat de Sylvester Stallone. Franciza a avut încasări totale de 294,1 milioane de dolari.