Ramona Bădescu – aniversare egipteană cu Toto Cutugno şi Gipsy Kings

Apropo.ro / 01.12.2014, 19:00
Ramona Bădescu – aniversare egipteană cu Toto Cutugno şi Gipsy Kings
Ca în fiecare an, pe 29 noiembrie, de ziua ei, Ramona Bădescu are parte de aniversări de poveste.
 
 
Anul acesta, vedeta a sărbătorit la căldură, într-un loc exotic şi o atmosferă de basm, într-un resort de lux din Sharm El Sheikh- Egipt, care a sărbătorit, la rândul sau, 20 de ani de la înfiinţare, cu invitaţi numai unul şi unul. Cu această ocazie, la Domina Coral Bay a avut loc o serie de spectacole cu artişti de renume. Astfel, Ramona a petrecut câteva seri la rând, pe acordurile muzicii unor invitaţi de excepţie precum Toto Cutugno, Carlos El Rumbero – Gipsy Kings, Los Locos – autorii hitului “Macarena” şi mulţi alţii.  De asemenea, sărbătorita Ramona Bădescu a urcat şi ea pe scenă pentru a susţine un mic recital, cântând, printre piesele din repertoriul său, şi o melodie rusească, “Oci ciornie”, care a fost pe placul turiştilor ruşi aflaţi în vacanţă în resortul de lux din Sharm El Sheikh.
 
 
Ramona Bădescu şi Toto Cutugno
 
 
Ramona şi Los Locos – „Macarena”
 
 
“M-am simţit extraordinar de ziua mea! La numai 3 ore şi jumătate de Italia, acest loc magic m-a umplut de energie. A fost o săptămâna plină de relaxare. Eu sunt obişnuită să merg la culcare devreme, dar programul artistic de aici şi atmosfera m-au făcut s-o ţin într-o petrecere continuă, aşa că ajungeam în cameră  foarte târziu, spre dimineaţă! E un loc în care eu m-am simţit foarte bine şi sper ca mulţi români să ajungă acolo şi mai ales acum, iarna, să petreacă o săptămână în care să se încarce cu emoţie şi momente de neuitat”, spune Ramona Bădescu, care la 46 de ani, arată şi se simte mai bine ca la 20, de parcă timpul nu ar trece deloc peste ea! În spatele acestei prezenţe fascinante stau însă multe sacrificii, ore multe de pillates, sală,  masaj şi o alimentaţie extrem de sănătoasă!
Ramona a fost o răsfăţată în  Sharm El Sheikh şi tratată că o adevărată diva!
 
 
 
 
Cine i-a trimis flori în cameră?
 
 
După petrecerea de ziua ei, când a ajuns în camera de hotel, Ramona a fost surprinsă să găsească acolo un superb buchet de flori. N-a aflat nici până acum numele admiratorului secret care i-a pregătit această surpriză! Un răsfăţ total sau o nouă iubire?
 
 
 
 
Chiar dacă paparazzi încearcă s-o “vâneze” pe Ramona în compania unui iubit, diva ştie de fiecare dată să-şi ascundă bine viaţă personală, astfel încât ne face să ne întrebăm dacă acum este single sau este implicată într-o relaţie!
 
 
Şi-a cumpărat peste 30 de sticluţe cu uleiuri şi parfumuri de corp din Egipt
 
 
 
 
Ca de fiecare dată când merge în vacanţă, Ramona nu a ratat nicio sesiune de shopping tradiţional. Vedeta şi-a cumpărat din Egipt nici mai mult nici mai puţin de 30 de sticluţe cu uleiuri şi parfumuri, fiind o împătimită a masajului, o narghilea de cristal, o tarabană, dar şi un tablou reprezentat de Zeul Soarelui, un papirus egiptean vechi.