Ramona Bădescu, aşa cum n-ai văzut-o niciodată! Ce face vedeta cu mătura în mână?

Apropo.ro / 30.03.2015, 12:52
Ramona Bădescu, aşa cum n-ai văzut-o niciodată! Ce face vedeta cu mătura în mână?
Ramona Bădescu este mereu o apariţie! Rochiile lungi, extrem de sexy şi frumoase, care îi pun corpul de sirenă în evidenţă, au fost schimbate însă în acest weekend cu un trening şi…o mătură!
 
Motivul? Vedeta a avut un weekend liniştit şi fără angajamente, în care s-a relaxat din plin pe terasa casei sale din Roma. Ramona  este cea care se ocupă îndeaproape de plantele de pe terasă, pe care le îngrijeşte singură, le udă, le cântă, le pune muzică şi le vorbeşte.
 
 
 
Lămâi, foi de dafin şi trandafiri albi, se găsesc din plin în colţul de relaxare amenajat de vedetă. În plus, actriţa şi cântăreaţa a adus din România şi ghiocei, pe care i-a plantat  în ghiveciul cu lămâi.  Astfel, după ce a tăiat plantele şi le-a îngrijit, Ramona a fost nevoită să măture întregul balcon, pentru a-l lăsa curat şi spaţios.
 
 
Nimeni n-a mai văzut-o până acum pe vedetă în această ipostază, dar iată că Ramona Bădescu se pricepe şi la treburile casnice, atunci când lasa deoparte make-up-ul şi garderoba de invidiat pe care o are! Occhio!