Ramona Bădescu, decizie îndrăzneaţă

Apropo.ro / 04.08.2014, 11:06
Ramona Bădescu, decizie îndrăzneaţă
Nu a renunţat la ideea de a avea un copil, dar nu a găsit încă persoana potrivită. Aşa că a luat o decizie indrăzneaţă. Ramona Bădescu şi-a congelat ovulele în Elveţia!
Foto: PR
 
Are 45 de ani, dar nu-şi arată vârsta deloc. Este într-o formă de zile mari şi are un trup de zeiţă! Toţi bărbaţii întorc privirea după ea, însă Ramona Bădescu nu şi-a găsit încă jumătatea perfectă. Şi ca să nu mai piardă timpul, pentru că nu a renunţat deloc la ideea de a avea un copil, vedeta a decis sa-şi congeleze ovulele în Elveţia.
 
Foto: PR
 
“Nu am renunţat la ideea de avea un copil. Absolut nu! Doar soarta este cea care îţi scoate în cale, atunci când nu te aştepţi, persoana potrivită! Sper că Dumnezeu are un plan şi pentru mine! Dacă nu, eu deja mi-am congelat ovulele în Elveţia! Una dintre dorinţele mele cele mai mari, care nu mi s-a îndeplinit până acum, este să am un copil. Dar nu sunt atât de egoistă încât să concept un copil, doar de dragul de a-l avea, în afara unei familii. Este foarte important pentru dezvoltarea şi educaţia lui ca el să crească într-o familie frumoasă, să aibă şi mamă şi tată!”, a spus Ramona Bădescu pentru ApropoTV.ro.
 
Foto: PR
 
“Chiar dacă atunci când mă uit în oglindă nu par de 45 de ani, biologic, trecerea timpului nu se poate opri! Până acum, nu am considerat nicio relaţie de-a mea ca fiind potrivită pentru a concepe un copil. Fiindu-mi teamă că poate atunci când o să găsesc bărbatul potrivit va fi poate prea târziu să am un copil, am hotărât să-mi congelez ovulele în Elveţia. Dar poate întâlnesc bărbatul potrivit pentru a deveni mamă în timp util, pentru a nu mai apela la aceste proceduri şi tehnici de ştiinţă avansate”, ne-a mai spus Ramona, care se pregăteşte să plece curând la Los Angeles, unde va face un curs de actorie la o şcoală cunoscută din Beverly Hills.