Ramona Bădescu, pe urmele lui Marilyn Monroe

Apropo.ro / 01.10.2014, 14:40
Ramona Bădescu, pe urmele lui Marilyn Monroe
Vedeta a fost în America şi a locuit în casa Annei Strasberg din Los Angeles, aceasta fiind soţia lui Lee Strasberg, mentorul celebrei Marilyn Monroe! De asemenea, Ramona Bădescu s-a întâlnit la Hollywood şi cu actorul Ronn Moss din “The Bold and the Beautiful”.
Vizita Ramonei Bădescu în America, la Hollywood, a fost una cu succes. Vedeta a bifat numai întâlniri de top şi se gândeşte serios să se mute timp de trei luni în America pentru a se perfecţiona în actorie şi a învăţa de la cei mai buni! Ramona Bădescu a stat trei săptămâni în America, acolo unde a început  să ia în L.A. cursuri de actorie la The Lee Strasberg Theatre & Film Institute din West Hollywood, unica şcoală de actorie din lume care oferă training după metoda  Lee Strasberg şi unde se predă actorie în cea mai pură formă.
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Ramona Bădescu a locuit la Los Angeles în casa Annei Strasberg / Foto: Arhiva personală
 
 
Vedeta a fost, însă, invitată să participe şi la un curs de actorie predat de românul Eugen Buică, care are în Los Angeles şcoala The Acting Corps, de altfel şi singurul român care a fost invitat să facă parte preţ de două ediţii din juriul celebrei emisiuni din America, prezentată de Tyra Banks, “American Next Top Model”.
 
 
Ramona Bădescu alături de Anna Strasberg  (stânga) / Foto: Arhiva personală
 
 
Cât timp a fost plecată peste ocean, actriţa şi cântăreaţa a locuit în casa Annei Strasberg  din Los Angeles, cea de-a treia soţie a  lui Lee Strasberg, mentorul celebrei Marilyn Monroe. O prietenă comună i-a facilitat această întâlnire cu cea de-a treia soţie a lui Lee Strasberg, aşa că Ramona Bădescu a avut astfel ocazia să intre în universul lui Marilyn Monroe, care i-a lăsat 75% din averea ei lui Strasberg, inclusiv drepturile de a-i folosi imaginea, drept recunoştinţă pentru faptul că acesta i-a fost mentor şi s-a purtat frumos cu ea atât înainte cât şi după ce a devenit o stea la Hollywood! Astăzi, văduva lui Strasberg, Anna, administrează averea lui Monroe şi câştigă milioane de dolari din taxe de licenţă ori de câte ori un agent de publicitate sau producătorul foloseşte imaginea lui Marilyn.
 
 
S-a întâlnit cu actorul Ronn Moss din “The Bold and the Beautiful”, dar şi cu managerul lui Celine Dion, Humberto Gatica!
 
 
Ramona Bădescu şi actorul Ronn Moss / Foto: Arhiva personală
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Ramona a pofitat din plin de vizita în America şi fascinată de oportunitatea de a se dezvolta profesional acolo, a mai avut parte de alte surprize. L-a întâlnit pe actorul din “The Bold and the Beautiful / Dragoste şi putere”, Ronn Moss, şi totodată s-a revăzut cu o cunoştinţă mai veche, managerul lui Celine Dion, Humberto Gatica, cu care lucrează la albumul ei de Crăciun, în studioul acestuia din Los Angeles.
 
 
Foto: Arhiva personală
 
“A fost o onoare pentru mine să locuiesc la Los Angeles în casa Annei Strasberg şi să pătrund măcar puţin în universul lui Marilyn Monroe. Impresionant chiar! Am avut astfel  ocazia să-l cunosc şi pe  actorul  Ronn Moss, din “The Bold and the Beautiful / Dragoste şi putere”, alături de care am luat cina, la o petrecere dată de Anna Strasberg, în casa ei din L.A. M-am revăzut şi cu producătorul lui Celine Dion, Humberto Gatica, o cunoştinţă mai veche de-a mea, împreună cu care lucrez la albumul meu pentru Crăciun. A fost o vizită fructuoasă în America, unde trebuie să mă reîntorc curând pentru a definitiva şi aranja acolo câteva chestii legate de cariera mea profesională”, mărturiseşte Ramona Bădescu.