Ramona Badescu, planuri mari pentru 2014

De: Nicoleta Nicolae / 02.01.2014, 07:00
Ramona Badescu, planuri mari pentru 2014
Gazda emisiunii "Duminica in familie" de la TVR1 a inceput noul an cu dreptul. Iata ce le pregateste fanilor in perioada urmatoare!

 “Am intrat in noul an cu  dreptul, lucrand, caci 2014 m-a prins pe scena, in timp ce prezentam Vanghelionul. Asa ca  imi doresc sa continui cu munca si in noul an, mai ales ca am cateva proiecte la care tin foarte mult si imi doresc sa se concretizeze. Am fost alaturi de prieteni, iar la 12 noaptea primul gest pe care l-am facut a fost sa telefonez acasa, la Craiova, si sa vorbesc cu parintii mei, sa le spun “La multi ani”! Apoi dorinta mea este sa realizez musicalul pe care l-am scris si astept sa ma intalnesc cu Emil Kusturica, regizorul caruia i-am propus acest film. Sper sa-i placa!”, spune Ramona Badescu, atunci cand vine vorba de planurile pentru noul an.

De altfel, vedeta TVR nu o sa aiba prea mult timp de odihna dupa sarbatori. Pe 2 ianuarie se intoarce in Italia, la Roma, desi i-ar fi placut sa poata petrece cateva zile de vacanta la munte, la noi in tara, urmand ca pe 6 ianuarie s

a plece la Forte dei Marmi, in Toscana, acolo unde are deja programat un spectacol pentru sarbatoarea italienilor, Befana della Polizia.

Ramona Badescu a urcat pentru a treia oara pe scena Vanghelionului de la Romexpo, pentru a prezenta evenimentul. In noaptea dintre ani l-a avut ca partener de prezentare pe Rares Bogdan de la Realitatea TV. Asa cum si-a obisnuit fanii si telespectatorii, prezentatoarea “Duminicii in familie” a fost o prezenta extrem de eleganta. In deschiderea Vanghelionului, Ramona Badescu a urcat pe scena imbracata intr-o superba rochie Roberto Cavalli, de culoare albastra, al carui pret s-a ridicat la suma de 6.200 de euro. La rochia lunga, la care a afisat un decolteu generos, vedeta a accesorizat un ceas U-boat, bijuterii cu diamante si pantofi Gianmarco Lorenzi. Insa, Ramona Badescu a fost atractia serii si in a doua jumatate a Vanghelionului, dupa ce si-a schimbat tinuta. A imbracat o rochie lunga, neagra, foarte sexy, cu insertii de material transparent, semnata de  designerul Stefania Caragea.