Ramona Bădescu revine pe micul ecran. Despre ce emisiune este vorba

De: Nicoleta Nicolae / 29.06.2015, 11:00
Ramona Bădescu revine pe micul ecran. Despre ce emisiune este vorba
Artista stabilită de ani buni în Italia se întoarce în România pentru un show TV.

Pentru că în periplul lor caritabil vedetele celui mai nou sezon „Poftiţi pe la noi!” ajung şi la un complex turistic unde relaxarea este la ea acasă, Ramona Bădescu este desemnată de patron să facă masaj unui client.

Bineînţeles, în schimbul unei sume ce urmează să ajungă la copiii din Berzunţi pasionaţi de lupte libere. Cum Ramona e decisă să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a-i ajuta, ea nu crâcneşte, însă este cât se poate de evident că nu se simte deloc confortabil în această ipostază. „Mie îmi place foarte mult să fac masaj iubitului meu, dar nu unui bărbat pe care nu îl cunosc”, explică ea. Mai mult decât atât, cea care o supervizează nu ezită să o critice la fiecare mişcare greşită pe care o face, ceea ce îi face viaţa şi mai grea. La urma urmei, însă, cel care decide dacă Ramona este sau nu o maseuză calificată este clientul. Dacă acesta va fi mulţumit, luni şi marţi, de la 20:30, la „Poftiţi pe la noi!”. 

Aceasta nu este însă singura premieră pe care vedeta o trăieşte la „Poftiţi pe la noi!”. Tot în cadrul emisiunii va merge prima dată cu căruţa, va mulge o oaie şi îi va pregăti lui nea Mărin o surpriză specială, într-un atelier de prelucrare a marmurei.