Ramona Badescu s-a distrat la nunta de cinci stele a Valeriei Marini

Apropo.ro / 06.05.2013, 14:13
Ramona Badescu s-a distrat la nunta de cinci stele a Valeriei Marini
Valeria Marini s-a casatorit ieri la Roma cu omul de afaceri Giovanni Cottone.

 

Ramona Badescu, alaturi de Brigitte Nielsen
 
Ramona Badescu si Catalin Botezatu
 
Peste 700 de invitati au luat parte la fastuoasa ceremonie care s-a desfasurat la Roma, la Basilica dell’Ara Coeli, si s-au distrat apoi la petrecerea de nunta organizata la Villa Piccolomini. Prietena buna cu Valeria Marini, Ramona Badescu a fost ieri la nunta acesteia, un eveniment mult asteptat la Roma. Chiar daca a venit intr-o scurta vizita in tara, la Craiova, pentru a-si vedea parintii cu ocazia sarbatorilor pascale, vedeta s-a intors sambata in Italia, pentru ca ieri, chiar in ziua de Paste, sa fie prezenta la nunta Valeriei Marini.
 
Ramona Badescu, la ceremonia din biserica
 
 
“A fost un eveniment deosebit de elegant si de frumos! M-au impresionat aranjamentele din biserica. O multime de flori, trandafiri albi, bujori, orhidee, oaspeti unul si unul! A fost o nunta de poveste!”, a marturisit Ramona Badescu. Atat la biserica, cat si la petrecerea de nunta, Ramona a optat sa poarte doua creatii ale designerului italian Gai Mattiolo, care i-au pus silueta in evidenta. O prezenta eleganta si rafinata!
 
Ramona Badescu si Ermanno Scervino
 
Ramona Badescu, alaturi de designerul italian Carlo Pignatelli
 
O multime de VIP-uri au dat curs invitatiei Valeriei Marini. Una dintre nasele vedetei a fost Ivana Trump. Brigitte Nielsen, Gigi D’Alessio, Anna Tatangelo, Maria Grazia Cucinotta, Carlo Pignatelli, Emanuele Filiberto di Savoia, Simona Ventura si multe alte nume cunoscute s-au aflat printre invitati. Artistul Craig David a cantat la nunta Valeriei Marini si i-a incantat pe cei prezenti la petrecere cu binecunoscutele sale piese.
Rochia miresei a fost realizata de Ermanno Scervino, si el prezent la petrecere. Ceremonia a fost comentata in direct pe postul de televiziune italian RaiUno.