Ramona Bădescu se face frumoasă cu miere! Ce spune vedeta despre lăptişorul de matcă!

Apropo.ro / 19.11.2014, 10:58
Ramona Bădescu se face frumoasă cu miere! Ce spune vedeta despre lăptişorul de matcă!
Este mereu admirată pentru că arată extrem de bine la cei aproape 46 de ani pe care îi are. Secretul frumuseţii Ramonei Bădescu constă în utilizarea produselor naturiste!
Foloseşte oricând mierea pentru ten, întreţinerea părului şi a corpului şi se declară mereu mulţumită de efectele acesteia!
 
Foto: Gabi Boholţ
 
“Îmi place mierea şi o folosesc în mod special pentru faţă. Mierea o folosesc ca mască pentru faţă, pentru curăţarea tenului, întrucât scoate toate impurităţile! Îmi pun o linguriţă de miere pe faţă şi masez cu palmele, de jos în sus, până când mierea ajunge să devină spumoasă şi închisă la culoare, deschide porii. Câteodată îmi fac masaj cu dosul linguriţei, atunci când aplic pe faţă un concentrat de lăptişor de matcă. Are chiar o senzaţie de lifting!”, povesteşte Ramona Bădescu.
 
 
Foto: Gabi Boholţ
 
 
De altfel, vedeta mai întrebuinţează mierea şi ca mască de păr, pe care o amestecă cu un gălbenuş de ou, avocado, ulei de măsline şi ulei de ricin. Pentru hidratarea corpului, Ramona Bădescu foloseşte, de asemenea, mierea.
 
“Înainte să intru la saună îmi aplic un scrub, iar după scrub mă ung pe tot corpul cu miere şi intru la saună! Pielea îmi rămâne apoi fină şi hidratată!”, a mai adăugat actriţa şi cântăreaţa. De asemenea, vedeta se menţine în formă cu o alimentaţie sănătoasă şi mult sport, dar apelând şi la cure de detoxifiere, cel puţin o dată pe an.