Ramona Bădescu: „Singurul lucru care îmi lipseşte e că nu sunt mamă”

De: Nicoleta Nicolae / 11.01.2015, 07:00
Ramona Bădescu: „Singurul lucru care îmi lipseşte e că nu sunt mamă”
Este renumită pentru frumuseţea ei, iar duminică, 11 ianuarie, Ramona Bădescu va mărturisi cum este ea „Dincolo de aparenţe”.

Invitata Florentinei Fântânaru va vorbi despre relaţiile pe care le-a avut şi despre aşteptările pe care le are de la partenerul de viaţă. Cu toate că Ramona emană exuberanţă, ea îi va mărturisi Florentinei că singurul lucru care simte că îi lipseşte este faptul că nu este mamă. „Oricât aş fi de deschisă şi de emancipată, atunci când vine vorba de copii sunt de modă veche”, recunoaşte Ramona, făcând referire la faptul că, în opinia ei, un copil trebuie să se bucure de prezenţa ambilor părinţi.

Pe lângă dezvăluirile pe care i le va face Florentinei despre relaţiile de iubire, divorţul prin care a trecut şi care sunt principiile de la care nu se abate atunci când vine vorba despre dragoste, Ramona va vorbi şi despre proiectele în care va fi implicată în acest an. „Mi-a plăcut generozitatea emoţiilor ei, felul în care împărtăşeşte exuberanţa care o caracterizează”, a declarat Florentina Fântânaru despre invitata ei din această duminică.

Duminică, 11 ianuarie, la „Dincolo de aparenţe”, emisiune difuzată de la 13:00 la Antena Stars,