Răsfăţată de iubit! Adela Popescu a primit cadou de ziua ei o escapadă surpriză la Copenhaga

Apropo.ro / 09.10.2014, 12:23
Răsfăţată de iubit! Adela Popescu a primit cadou de ziua ei o escapadă surpriză la Copenhaga
Adela Popescu îşi sărbătoreşte ziua de naştere la Copenhaga, acolo unde a ajuns aproape legată la ochi pentru că iubitul ei, Radu Vâlcan a vrut să o surprindă ca în fiecare an.
“Să-ţi iei liber pe 7, 8, 9, 10 octombrie pentru că plecăm din ţară. Nu mă întreba unde pentru că nu vei afla”. Întreb terifiată: “Şi mergem cu avionul?” “Desigur”, răspunde el! “Şi vom face şi escală” . Nu-mi pierd speranţa şi continui: “Ai cumpărat deja biletele?” “Da, normal” Linişte… “Iubita, nu te bucuri? Nu mă întrebi unde? Nu insişti? ”. “Ba daaaa, cum să nu mă bucur, dar nu mai bine luai tu o cameră la un hotel din Râşnov, de exemplu unde puteam ajunge cu maşina???”, începe Adela povestea pe blogul ei www.adelapopescu.eu, încercând să se încurajeze să treacă peste frica de a zbura cu avionul.  
 
 
Foto: PR Talentivity
 
 
Pe 8 octombrie Adela Popescu a împlinit 28 de ani, iar urările de “La mulţi ani” s-au adunat cu miile pe contul oficial de Facebook, prima venind desigur din partea partenerului ei: “Iubita mea, să rămâi acelaşi om natural, să-ţi păstrezi zâmbetul şi umorul, bunătatea şi principala calitate, omul din tine. Îţi mulţumesc pentru echilibru, pentru că exişti, pentru că eşti ceea ce voiam să întâlnesc! Fericire, împlinire şi multe zâmbete! Te iubesc!”, i-a scris Radu Vâlcan pe blogul său, www.raduvalcan.ro
 
 
Foto: PR Talentivity
 
 
“M-am gândit la toate mai puţin la Copenhaga. Deşi ar fi trebuit să-mi dau seama, mai ales că indiciile erau cât de cât ajutătoare: nu mai fusesem niciunul nici în ţara, nici în oraşul în care urma să ajungem. Mi-a mai spus să-mi iau la mine câteva haine groase, dar nu prea multe. Şi bine s-a gândit, căci oameni mai frumos îmbrăcaţi pe străzi nu am mai văzut demult”, adăuga Adela Popescu.