Răsturnări de situaţie în “Las Fierbinţi”

Apropo.ro / 30.10.2014, 10:40
Răsturnări de situaţie în “Las Fierbinţi”
În această seară, de la 20:30, personajele din “Las Fierbinţi” au parte de răsturnari de situaţie care sunt pe cale să le schimbe destinul.

Robi primeşte o serie de mesaje de amor de la un personaj supriză, iar mirajul dragostei îl determină să îşi abandoneze viaţa şi să plece în lume cu noua lui cucerire. După ce îşi prezintă demisia şi îşi ia rămas bun de la toată lumea, este cuprins de mustrări de conştiinţă şi îşi pune la îndoială decizia de a pleca. Bobiţă, Giani şi Vasile sunt principalii vinovaţi de schimbările din viaţa lui Robi, însă rămâne de văzut în ce fel.

Foto: PRO TV

Firicel se pregăteşte să fie din nou tată, din acest lucru rezultând o întreagă dezbatere despre ce înseamnă naşterea unui copil într-o familie. Filozofiile lui Celentano, Firicel şi Ardiles vor face deliciul telespectatorilor, iar ce urmează să descopere îi va lasa pe toţi mască.

Dalida înfiinţează clubul veganilor şi Firicel descoperă că fiul lui este un geniu al calculatoarelor!

Clubul Dalidei va naşte mari controverse în tot satul, iar libertatea animalelor îi contrariază pe Bobiţă şi pe Vasile, care pun la cale un plan pentru a opri această mişcare nouă.

Cei doi îi conving pe toţi să trimită animalele în vacanţă, însă în această seară vom vedea unde vor ajunge bietele animale, care nu îşi doreau decât să se relaxeze.