Raza si Rising Shadow – Vineri 14 iulie Club Utopia

Apropo.ro / 07.07.2006, 15:16
Raza si Rising Shadow - Vineri 14 iulie Club Utopia
Data: Vineri 14 Iulie 2006 Ora: 21:00 Locatia: Club Utopia METALHEAD va invita vineri 14 iulie in Club Utopia la un adevarat eveniment cu revelatia rock-ului romanesc, RAZA, si cu titanii de la RISING SHADOW. Un concert ce va combina riff-uri de blues, alternative, hard-rock, ce sa


Data: Vineri 14 Iulie 2006
Ora: 21:00
Locatia: Club Utopia


METALHEAD va invita vineri 14 iulie in Club Utopia la un adevarat eveniment cu revelatia rock-ului romanesc, RAZA, si cu titanii de la RISING SHADOW. Un concert ce va combina riff-uri de blues, alternative, hard-rock, ce sa mai, un spectacol de nota 10.

Trupa RAZA, cu un album pe cale de aparitie si un videoclip aproape gata, a uimit in cele cateva aparitii live, credem noi datorita prezentei legendarului GEORGE PATRANOIU (Taxi) la chitara dar si a componentilor foarte experimentati cu multi ani pe scena in spate.

Pe site-ul lor oficial www.truparaza.com gasiti cateva piese. Recomandam Amintire cu Haiduci pentru cei nostalgici. Rising Shadow nu mai au nevoie de nici o prezentare, o trupa cu un line-up solid si multe prezente live. Va asteptam prin urmare la un concert de zile mari cu doua trupe exceptionale.

Mai multe detalii pe www.metalhead.ro