Răzvan Fodor, interlop peste noapte

De: Nicoleta Nicolae / 16.12.2013, 11:00
Răzvan Fodor, interlop peste noapte
Răzvan Fodor va juca rolul lui Robert în prima telenovelă muzicală românească “O nouă viaţă”, care va fi difuzată în curând ACASĂ!

Fostul director al şcolii ajunge la concluzia că trebuie să facă o schimbare radicală în viaţa lui pentru a avea viitorul strălucit şi prosper la care visează.Robert se transformă dintr- un individ erudit, care coordonează activitatea unei şcoli, într- unul care preferă calea cea mai uşoară pentru o îmbogăţire rapidă: “Directoraşul şi- a dat seama că viaţa este foarte complicată şi grea. Devine mult mai pragmatic în ceea ce priveşte viaţa lui şi se apucă de afaceri care să- i aducă mai mulţi bani şi mai uşor. Cum s- ar spune, îşi vinde sufletul pentru bani”, dezvăluie Răzvan Fodor.

Personajul interpretat de Răzvan Fodor tinde să devină un interlop… nu influent, ci unul care stârneşte amuzamentul: “Se poate spune despre Robert că are o traiectorie negativă, dar totul este dus într-o cheie destul de comică. Nu poţi să transformi peste noapte un om educat şi scolit într-un interlop. El încearcă, dar nu prea îi iese. Interactionează cu tinerii din LaLa Band, dar într- un alt plan şi în cu totul alte conjuncturi. Robert are tot felul de mici afaceri cu Cristi, Rafael şi Fanel”, spune Răzvan Fodor despre personajul lui din telenovela “O nouă viaţă”.