Răzvan Simion a primit 34 de minitorturi de ciocolată

De: Cătălina Matei / 09.08.2014, 09:00
Răzvan Simion a primit 34 de minitorturi de ciocolată
Pe 8 august, prezentatorul emisiunilor „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi „X Factor” a împlinit 34 de ani, iar colegii i-au făcut o surpriză de zile mari.

Cum echipa „X Factor” de la Antena 1 se pregăteşte pentru o scurtă vacanţă, colegii săi au profitat de ocazie pentru a-l sărbători cum se cuvine, în urmă cu două seri, chiar pe platoul de filmare.

Înainte de finalul zilei, showman-ul Horia Brenciu a cerut echipei să stingă luminile şi a început numărătoarea. 1-2-3 … 34 de mini-torturi de ciocolată au fost aduse pe scenă de către echipa “X Factor”, în tot acest timp, toată lumea cântându-i > haiosului matinal.

Copleşit de emoţii, Răzvan a izbucnit în lacrimi: „Este pentru prima oară în viaţa mea când atâta lume îmi cântă >, chiar mi-aţi făcut ziua! M-au năpădit emoţiile”, a mărturisit el.

Prezentatorul de la „Neatza” şi „X Factor” a continuat petrecerea alături de colegi până târziu după miezul nopţii, urmând ca abia astăzi să sărbătorească alături de familie.

Spre seară, Răzvan şi Dani vor porni către Predeal, acolo unde cei doi prezintă un eveniment. Din toamnă, telespectatorii îi vor putea revedea pe cei doi matinali atât în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, care va reveni în grilă la începutul lunii septembrie, cât şi la „X Factor”.