Răzvan Simion, amendat cu 200 de lei pentru un scandal în avion

De: Cătălina Matei / 29.09.2014, 10:22
Răzvan Simion, amendat cu 200 de lei pentru un scandal în avion
Matinalul de la Antena 1 a fost protagonistul unui scandal uriaş, care a avut loc la înălţime. În timp ce se întorcea de la Baia Mare la Bucureşti cu avionul, Răzvan Simion a reuşit să provoace un adevărat haos în aeronavă, care s-a încheiat cu o amendă de 200 de lei.

Pasagerii şi membrii echipajului cursei TAROM, care a efectuat sâmbătă un zbor de la Baia Mare la Bucureşti, au fost martorii unui scandal provocat de vedete Antene 1.

Potrivit www.click.ro, Răzvan Simion, s-a ales cu o amendă de 200 de lei, deşi a băgat groaza până şi în pilot, care a vrut să aterizeze de urgenţă pe cel mai apropiat aeroport pentru a scăpa de scandalagiu.
 

Foto: Antena 1

Răzvan se întorcea de la Festivalul Castanelor, alături de Dani Oţil şi de alte vedete, printre care şi Loredana Groza, şi se pare că petrecuse bine înainte, consumând alcool chiar şi în avion. A început să deranjeze chiar şi stewardesele, iar totul a degenerat rapid într-un scandal. Lucrurile păreau a fi scăpat de sub control în momentul în care Însoţitoarele de bord au cerut ajutorul comandantului aeronavei, care ar fi vrut iniţial să întrerupă călătoria şi să aterizeze de urgenţă la Sibiu.

Loredana a intervenit şi a reuşit să-l convingă pe comandant că lucrurile sunt sub control, iar avionul a ajuns la destinaţie, pe Aeroportul „Henri Coandă”. După ce a aterizat, comandantul aeronavei l-a dat pe Răzvan pe mâna Poliţiei de Frontieră. Vedeta Antenei 1 s-a ales, astfel, cu o amendă de 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice.