Recomandări de weekend: Mirese, Kevin Costner şi Oana Pellea

De: Cătălina Matei / 20.02.2014, 12:10
Recomandări de weekend: Mirese, Kevin Costner şi Oana Pellea
Este weekend-ul viitoarelor mirese, dar şi al unor incitante filme de acţiune, care abia debutează pe marele ecran.


Vineri, are premiera filmului de acţiune “Pompeii 3D”, cu Kit Harington, Carrie-Anne Moss şi Kiefer Sutherland în rolurile principale. Pelicula în 3D redă unul dintre cele mai dramatice momente din istoria antică, dar şi o cutremurătoare poveste despre iubire şi supravieţure.

To vineri, Kevin Costner se întoarce pe marele ecran şi este “Condamnat să ucidă” / 3 Days to Kill. Vezi aici trailerul.
 

Între 21 şi 23 februarie, în Cupola Romexpo din Centrul Expoziţional Romexpo Bucureşti, va avea loc a XI-a ediţie a Târgului de nunţi Ghidul Miresei. www.ghidulmiresei.ro

Sute de expozanţi cu mii de rochii de mireasă, gama completă de costume de ceremonie, de la clasic până la modern sau „made to measure”, inele şi verighete cu diamante şi pietre preţioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendinţe, toate acestea organizatorii le-au pregatit pentru Mirii Anului 2014,  la cel mai mare târg de nunţi din România, Târgul de nunţi “Ghidul Miresei”.
 

Duminică, 23 februarie, la Teatrul Mignon, are loc reprezentaţia “Mă tot duc…”, cu Oana Pellea şi Mihai Gruia.

Fără decor, fără recuzită, fără tirade, fără nimic din ceea ce ne-am obişnuit să numim un spectacol de teatru. Doar două nasuri roşii şi un text magic. „Mă tot duc” e un fel de aventură nostalgică în căutarea sinelui pierdut.