Recomandări de weekend: Piraţi, potop şi Ora Pământului

De: Mioara Tronaru / 27.03.2014, 13:05


Recomandări de weekend: Piraţi, potop şi Ora Pământului
Weekend-ul acesta, avem şansa să devenim mai frumoşi, mai eco şi să ne destindem în compania lui Brenciu sau a zânelor-piraţi.

Ora Pământului
Earth Hour sau Ora pământului în varianta românească este un eveniment de talie mondială care are loc în fiecare an din 2007, la sfârşitul lunii martie, şi care încurajează atât oamenii obişnuiţi cât şi autorităţile sau firmele să închidă lumina timp de o oră.
În acest an, pe 29 martie, între orele 20:30 – 21:30, odată cu stingerea pentru o oră a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esenţiale funcţionarii şi deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by este momentul să trecem la o schimbare pozitivă a modului nostru de a relaţiona cu mediul.

Cosmobeauty
    
Bucureşti
Susţinul între 28 şi 30 martie, la Sala Palatului, Cosmobeauty reuneşte aspecte de maxim interes: Estetica aplicată (cosmetică facială şi corporală, coafură, makeup, aparatură şi echipamente, manichiură-pedichiură, masoterapie, etc) şi Medicina estetică tocmai pentru a oferi profesioniştilor din aceste domenii o perspectivă de informare la 360°, intr-o piaţă în căutare de repere, profesionalism şi calitate.
În cadrul expoziţiei vor fi prezente branduri profesionale şi servicii dedicate operatorilor: esteticienilor, hairstylisti, tehnicieni mani/pedi, makeup artişti, masoterapeuţi, operatori holistici, şcoli profesionale, asociaţii, academii, buyer, distribuitori şi, bineînţeles, publicului.

Dance Masters

Dance Masters are la loc între 28 şi 30 martie, la Sala Polivalentă. În cadrul concursului se întrec peste 2000 dansatori de toate vârstele din 20 ţări, în faţa a 50 arbitri din toată lumea. Sâmbătă şi duminică, Gale începând cu ora 19:30; în finale dansează cei mai strălucitori dintre concurenţi, dansatori latino şi standard din top 10 mondial, în două seri de splendoare: vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step şi samba, cha-cha, rumba, jive…
 


Horia Brenciu şi HB Orchestra au concert la Romexpo, sâmbătă, 29, şi duminică 30 martie, de la orele 19:00.
După ce a facut tradiţie concertând trei ani la rand la Sala Palatului, Horia Brenciu şi Orchestra lui trec la un alt nivel, mutând distracţia într-o alta locaţie, în care nu a avut curajul să concerteze niciun alt artist român până acum. Alături de el pe scenă va urca şi Julie Mayaya & ZaZa band.

Vineri, 28 martie, are loc premiera filmului “Clopoţica şi Zâna pirate” / Tinker Bell and the Pirate Fairy.
Alături de multiubitele zâne din Valea Ielelor, vine acum energica şi ambiţioasa Zarina în cea mai nouă şi mai veselă aventură din lumea magică a zânelor Disney.
Zarina este păstrătoarea prafului magic albastru, care le ajută pe zâne să zboare.Când ideile ei îndrăzneţe îi provoacă încurcături, Zarina fură pulberea fermecată şi părăseşte Pixie Hollow, unindu-şi forţele cu piraţii din Skull Rock şi conducătorul lor, James, care va fi curând cunoscut drept Căpitanul Hook.

Tot vineri, 28 martie, debutează pe marele ecran drama “Noe”, în regia lui Darren Aronofsky, cu Russell Crowe, Emma Watson  şi Jennifer Connelly în rolurile principale.
Noe primeşte misiune de la Dumnezeu să construiască o arcă, în care are voie să îi ia pe toţi ai săi din familie, dar şi, neapărat, câte un cuplu din absolut orice vietate de pe pământ. Construcţia începe, iar Noe e ironizat şi acuzat de nebunie.