„Recuperatorii de camioane” se întorc pe HISTORY cu un nou sezon

Apropo.ro / 20.01.2015, 08:00
„Recuperatorii de camioane” se întorc pe HISTORY cu un nou sezon
HISTORY va lansa un nou sezon din serialul „Recuperatorii de camioane”. Episoadele celui de-al doilea sezon vor fi difuzate în fiecare joi, la ora 21.00, începând cu 22 ianuarie.
Noul sezon din „Recuperatorii de camioane” vine cu recompense mai mari, termene mai strânse şi concurenţă mai acerbă. Fiecare echipă se consideră a fi cea mai bună şi în aceste noi episoade are ocazia să o dovedească. În acest an, trei echipe se vor strădui să recupereze încărcăturile pierdute iar miza este cu atât mai mare cu cât numai cei care recuperează camionul sunt plătiţi.
 
Emisiunea urmăreşte „vânătorii” de camioane de pe tot teritoriul Americii, porniţi în misiuni periculoase de recuperare a încărcăturilor dispărute. Chiar dacă drumurile din SUA reflectă economia lor prosperă, în fiecare săptămână sute de camioane, care transportă încărcături valoroase, sunt furate şi apoi abandonate. Aceste încărcături trebuie căutate şi recuperate, altfel companiile înregistrând pierderi masive. Pentru fiecare camion găsit se oferă o recompensă, care este suplimentată dacă încărcătura este găsită intactă.
 
Foto: History
 
„Recuperatorii de camioane” trebuie să găsească aceste autovehicule pierdute, aceasta fiind sursa lor constantă de venit. O serie de personaje pitoreşti se întrec contra-cronometru pentru a recupera camioanele şi a câştiga banii oferiţi. De la recuperarea mărfii furate, la urmărirea încărcăturilor pierdute, zilele recuperatorilor sunt pline de acţiune şi nu sunt niciodată la fel, însă recompensele oferite îi fac de fiecare dată să continue.
 
Fiecare nou episod va fi o competiţie serioasă pentru a vedea ce echipă este cea mai rapidă, mai norocoasă şi mai orientată.