Refuză să dea autografe! Cine sunt vedetele

Apropo.ro / 03.07.2015, 08:00
Refuză să dea autografe! Cine sunt vedetele
Vânătorii de autografe aleargă, la propriu, după idolii lor, pentru a avea semnătura lor. Însă, nu toate vedetele sunt disponibile mereu să interacţioneze cu fanii lor.

Unii fani fac colecţii de autografe, alţii visează să obţină pe o carte sau un cd semnătura vedetei favorite pe care să le vândă mai apoi pe internet pe mulţi bani. Nu le reuşeşte, însă, întotdeauna, căci sunt staruri care nu dau autografe în orice condiţii, scrie becomegorgeous.com

Paul McCartney

paul

În 2010, starul din trupa The Beatles a anunţat că nu va mai da autografe în timpul său liber. Le-a spus fanilor că va face acest lucru pe covorul roşu, dar în rest vrea să fie lăsat în pace, să aibă intimitate.

Cameron Diaz

diaz

Actriţa are şi ea o reputaţie în acest sens. Nu este prea încântată să se vadă cu fanii, iar indisponibilitatea sa de a semna autografe este cunoscută prea bine. Scuza ei este aceea că dacă va da câteva semnături lumea se va aduna repede şi se vor face cozi imense. Revista Autograph Collector i-a rezervat un loc special în clasamentul vedetelor zgârgite cu autografele.

Will Ferrell

will

Nici Will nu este un pasionat al autografelor sau al interacţiunii cu fanii. Şi el doreşte ca atunci când nu este la job să fie lăsat în pace.

Tobey Maguire

tobey

Fanii ştiu că este greu să storci un autograf de la Tobey, actorul care are reguli stricte în această privinţă. Indiferent ce vârstă are fanul său, nu se lasă înduioşat.

Rosie O’Donnel

rosie

Şi Rosie se află printre vedetele care nu dau autografe oricum şi oricând. Din anii ’90, vedeta a refuzat să mai semneze tot felul de lucruri pentru fanii săi care i-au rămas devotaţi. În schimb, atunci când un copil îi cere un autograf, Rosie nu se poate abţine.

Bruce Willis

willis

Şi el are nevoie de intimitate, dar atunci când se află la job face de toate – semnează, face poze cu fanii, este sociabil.

Eminem

eminem

Cântăreţul a avut tupeul să-şi spună păsul în versurile piesei The Way I Am. Nu dă autografe tot timpul şi îşi asumă repercursiunile.

Ringo Starr

ringo star

Se pare că refuzul de a semna autografe este comună membrilor The Beatles. Şi Ringo a anunţat pe site-ul său, în 2008, că nu va mai semna nimic şi nu va mai coresponda cu fanii prin e-mail.

Foto: Publimedia, MediafaxFoto