Reghe, la cratiţă! Cu ce preparate o dă gata pe Anamaria Prodan!

19 11. 2014, 10:00

– Ana, găteşti de obicei? Ai timp?

Sunt ajutorul de bucătar al soţului meu. Reghe găteşte minunat, iar eu fac munca de jos, curăţ cartofii, sparg ouăle şi strâng reţete de prăjituri de la toată lumea!

 

Care este mâncarea ta preferată?

Ostropelul de pui făcut cu mămăligă. Sunt înebunită după ostropelul de pui făcut de soţul meu, îmi place cu mult usturoi şi să fie cu pui de casă.


– Ce nu-ţi lipseşte niciodată din frigider?

Ciocolata albă!


– Care era desertul tău preferat de la cofetăria pe care aţi avut-o împreună?

Prăjitura „Reghe”!

 

– I-ai pregătit soţului tău vreo cină romantică?


În primul sezon al reality-show-ului „Prodanca şi Reghe – Dragoste în prelungiri”, i-am pregătit lui Laur o cină romantică, mâncare de fasole cu multă ceapă şi cu şampanie. A râs de mine trei zile, dar mâncarea a fost făcută de mine şi a fost delicioasă!

 

– Eşti adepta curelor de slăbire. Ai ţinut recent vreo dietă anume?

Acum mult timp am ţinut zece zile o cură şi am băut numai suc de salvie şi apă plată. Am slăbit 10 kilograme!

Reţetă:

Ce conţine Prăjitura „Reghe”?

Reţeta prăjiturii vedetă, prăjitura „Reghe, care a fost specialitatea casei la cofetăria pe care cei doi soţi au avut-o împreună, nu se poate divulga, dar vă putem spune doar ce conţine! Pentru o cantitate mai mare, aveţi nevoie de următoarele ingrediente:


20 gr ciocolată de decor
400 gr ciocolată albă
250 gr brânză dulce
300 gr zahăr
250 gr frişcă
9 ouă

Dana Popa