„Regina” şi „De la Apusul la Răsăritul Soarelui”, două noi seriale la AXN Black şi AXN White

Apropo.ro / 08.10.2014, 08:00
„Regina” şi „De la Apusul la Răsăritul Soarelui”, două noi seriale la AXN Black şi AXN White
AXN Black şi AXN White aduc noi producţii de top, pentru toţi cei aflaţi în căutarea poveştilor palpitante. Cele mai importante titluri din noul sezon sunt „De la Apusul la Răsăritul Soarelui”, care va debuta pe AXN Black pe 9 octombrie, de la ora 23.00 şi „Regina”, care va avea premiera pe 7 octombrie, la 22.35, pe AXN White.

„De la Apusul la Răsăritul Soarelui” a fost creat de Robert Rodriguez, producătorul american din spatele celebrului film din 1996 scris de Quentin Tarantino, şi urmăreşte acţiunea lung-metrajului. Serialul difuzat de AXN Black prezintă povestea fraţilor Gecko, Seth şi Richard, doi spărgători de bănci foarte periculoşi.

După un ultim jaf extrem de violent, cei doi sunt urmăriţi de către FBI şi poliţiştii texani Earl McGraw şi Freddie Gonzalez. Decid să fugă către Mexic şi în drumul lor, îl întâlnesc pe fostul pastor Jacob Fuller, pe care îl iau ostatic împreună cu familia sa. Hoţii folosesc rulota familiei pentru a trece graniţa, însă se abat de la drum într-un club de striptease, ocupat de vampiri. Pentru a putea scăpa cu viaţă, cei doi trebuie să lupte cu vampirii până la ivirea zorilor.

Foto: AXN

Serialul se bucură de o distribuţie recunoscută pentru producţiile de acţiune. În rolurile celor doi spărgători de bănci în regăsim pe Zane Holtz („CSI: Miami”, „The Perks of Being a Wallflower”) şi D.J. Cotrona („G.I. Joe: Razbunarea”), iar rolul vampiroaicei Santanico Pandemonium este jucat de superba actriţă de origine mexicană, Eiza González. Primul episod al serialului „De la Apusul la Răsăritul Soarelui” va avea premiera pe AXN Black pe 9 octombrie, de la ora 23:00.

Serialul „Regina”, câştigător al categoriei Favorite New TV Drama din cadrul People’s Choice Award 2014, are în spate două nume mari din industria filmului, producătoarele şi scenaristele Laurie McCarthy („Mesaje de dincolo”, „CSI: Miami”, „ Beverly Hills, 90210”) şi Stephanie Sengupta („Law & Order”, „ Hawaii Five-0”).

Producţia urmăreşte povestea tinerei Mary Stuart, care este trimisă în Franţa la vârsta de 15 ani, pentru a securiza alianţa strategică dintre Scoţia şi acest regat. Departe de siguranţa mănăstirii scoţiene în care a crescut, Mary păşeşte într-o lume nouă şi plină de străini. Misiunea sa este să se căsătorească cu chipeşul Prinţ Francis, urmaşul la tronul francez.

Însă, în poveste se amestecă şi Bash, răvăşitorul frate vitreg al prinţului, şi mama acestuia, Regina Catherine. Atunci când Regina află că o profeţie spune că mariajul dintre Francis şi Mary îl va costa pe fiul său viaţa, hotărăşte să-l salveze cu orice preţ. Astfel, viaţa tinerei prinţese se transformă într-o adevărată luptă de supravieţuire la Curtea franceză, în care intrigile şi vicleniile se întrepătrund cu loialitatea şi dragostea.

Foto: AXN

În rolul protagonistei Mary Stuart a fost distribuită tânăra actriţă de origine australiană Adelaide Kane („Teen Wolf”, „The Purge. Noaptea judecăţii”), în rolul reginei Catherine o regăsim pe Megan Follows („Heartland”), iar personajul lui Sebastian este jucat de Torrance Coombs („Dinastia Tudorilor”). Primul episod din „Regina” va avea premiera pe AXN Black pe 7 octombrie, de la ora 22:35.