Reprizele scurte de exercitii fizice te mentin in forma

Apropo.ro / 30.08.2008, 08:30
Reprizele scurte de exercitii fizice te mentin in forma
Confor unui studiu, reprizele scurte, dar foarte intense de exercitii fizice-au aceleasi rezultate ca antrenamentele indelungi si regulate.

Confor unui studiu realizat in Statele Unite, reprizele scurte, dar foarte intense de exercitii fizice, pot duce la aceleasi rezultate ca antrenamentele indelungi si regulate.

"Am fost uluiti sa descoperim ca exista imbunatatiri similare in sanatatea musculara si in performanta dupa aceste doua strategii diferite de a face sport", declara cei ce s-au ocupat de experiment. Acesat a fost realizat pe nu mai mult de 20 de fete de liceu care au facut diferite forme de activitate fizica, la intensitati diferite.

Citeste mai multe despre acest studiu pe csid!

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Tratamente pentru un ten sanatos

Tratamente pentru un ten sanatos

Mastile, ca si cremele sunt destinate unui anumit tip de ten. Este esential sa ne cunoastem tenul pentru a aplica masca corecta.

Jurnalul alimentar te ajuta sa slabesti

Jurnalul alimentar te ajuta sa slabesti

Cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca este mult mai usor sa slabesti daca, pe langa sport si dieta tii un jurnal alimentar in care notezi caloriile consumate de…

Uleiuri esentiale pentru un ten frumos

Uleiuri esentiale pentru un ten frumos

Uleiurile aromatice ajuta la combaterea problemelor tenului.

Jocul zilei

Clipul zilei

SpellBlazer Tuneaza-ti Dacia!
Un joc de strategie in care castiga cel mai inteligent. Cuvinte cheie: funny tuneaza cazanul dacia tuning dobitoc idiot gras burta gps navigatie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza