Reprogramează viitorul pielii tale

Apropo.ro / 12.09.2013, 14:33
 Reprogramează viitorul pielii tale
Amway, una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume, îşi completează gama de produse de lux pentru îngrijirea tenului cu o nouă colecţie - ARTISTRYTM YOUTH XTEND, creată să confere pielii un aspect mai tânăr.

Ingredientele inovatoare stimulează proteinele proprii ale pielii ajutând la diminuarea ridurilor, a liniilor fine şi la protecţia împotriva influenţelor nocive ale mediului înconjurător.

Femeia modernă trebuie să facă faţă multor provocări, atât la serviciu, cât şi în viaţa privată, şi în acelaşi timp îşi doreşte să arate cât mai bine. În general, primele linii şi riduri apar pe faţa unei femei între 25 şi 40 de ani, reprezentând semnele unei vieţi active. Indiferent însă de cât de solicitant este stilul de viaţă, nu ar trebui să ne facem probleme în privinţa ridurilor. Colecţia anti-îmbătrânire ARTISTRY YOUTH XTEND, testată dermatologic, îşi propune să îndeplinească dorinţa femeilor de a fi puternice şi mereu frumoase.

”Femeile pot prelua acum controlul asupra procesului de îmbătrânire a pielii – chiar înainte de a vedea aceste semne. Am dezvoltat o serie de produse pentru îngrijirea tenului care ajută la reprogramarea ceasului biologic al pielii, întârziind semnele procesului natural de îmbătrânire. ARTISTRY YOUTH XTEND este creat pentru a repara aceste semne, cum ar fi liniile fine şi ridurile şi pentru a proteja tenul împotriva influenţelor nocive ale mediului înconjurător”, declară Chris Masotti, Manager de Grup pentru Dezvoltarea Produselor de Îngrijire a Pielii în cadrul Institutului de Cercetare Amway.

Noul look este însoţit de o imagine nouă, în persoana actriţei australiene Teresa Palmer, cu care marca ARTISTRY a încheiat un parteneriat pe trei ani. Celebra vedetă de film, care a jucat recent în comedia ”Warm Bodies” şi “Love and Honour”, a fost lăudată pentru performanţa sa alături de Joel Edgerton în ”Wish You Were Here”, care a avut premiera în SUA în luna iunie anul acesta.

 

Reprogramează, repară şi protejează pielea

Secretul unui ten tânăr stă în formarea proteinelor, cum ar fi sirtuina şi colagenul. Acestea sunt descoperirile unei echipe de oameni de ştiinţă şi dermatologi din cadrul Institutului de Cercetare Amway. Formarea naturală a acestor ”proteine ale tinereţii” scade odată cu vârsta. Drept urmare, pielea îşi pierde hidratarea şi elasticitatea, fiind expusă apariţiei ridurilor. ARTISTRY YOUTH XTEND de la Amway este creat pentru a contracara acest proces.

Reprogramează pielea: ARTISTRY YOUTH XTEND Skincare Collection se bazează pe complexul de agenţi activi LifeSirt, extras din mirt, o plantă mediteraneană. Datorită noilor tehnologii, acest extras vegetal stimulează producţia proprie de sirtuină a pielii, o proteină care reactivează frumuseţea tinerească a pielii.

Testele de laborator arată că ARTISTRY YOUTH XTEND creşte producţia acestor „proteine ale tinereţii” cu până la 280%.4 Rezultatul: După o săptămână de utilizare, liniile fine şi ridurile sunt vizibil reduse.

Noua colecţie ARTISTRY YOUTH XTEND Skincare include următoarele produse:

Spuma demachiantă ARTISTRY YOUTH XTEND

Loţiunea pentru catifelare ARTISTRY YOUTH XTEND

Serul Concentrat ARTISTRY YOUTH XTEND

Crema protectoare ARTISTRY YOUTH XTEND

Loţiunea protectoare ARTISTRY YOUTH XTEND

Crema hrănitoare ARTISTRY YOUTH XTEND

Loţiunea hrănitoare ARTISTRY YOUTH XTEND

Crema de ochi hrănitoare ARTISTRY YOUTH XTEND

Fondul de ten lifting pentru uniformizare ARTISTRY YOUTH XTEND

Fondul de ten cu efect de lifting şi de netezire a tenului ARTISTRY YOUTH XTEND este, în esenţă, un fond de ten hidratant, cu efect anti-îmbătrânire, care ajută tenul să arate mai ferm, conferindu-i un aspect întinerit şi luminos. Formula sa este, însă, rezultatul unui studiu în frumuseţea fără compromisuri. Factorul de protecţie solară SPF20 contribuie la păstrarea aspectului tânăr şi luminos al pielii, ajutând la protejarea ei împotriva deteriorării cauzate de expunerea la razele UV.

Conceput pentru a fi folosit împreună cu gama pentru îngrijire a pielii ARTISTRY YOUTH XTEND, fondul de ten combină efectele imediate anti-îmbătrânire cu beneficiile anti-îmbătrânire pe termen lung.