Respect pentru natură

De: Mioara Tronaru / 14.11.2013, 06:00
Respect pentru natură
Parfumuri delicate şi preţioase cu arome florale invadează oraşul.

Crabtree & Evelyn lansează primul magazin din România, în Băneasa Shopping City. Realizate din ingrediente naturale, produsele Crabtree & Evelyn te întâmpină cu o gamă variată de arome cu note florale, fructate sau fresh, din colecţii precum Lily, Pomegranate Argan & Grapeseed Oil sau La Source.

Gamele Crabtree & Evelyn îmbină armonios esenţele naturale de flori (iasomie, violetă, iris, trandafir, lăcrămioară) cu cele de fructe (avocado, portocală, rodie, lămâie), la care se adaugă uleiurile esenţiale (jojoba, santal, ambra, patchouli). Motto-ul Crabtree & Evelyn, Explore everything and keep the best, te îndeamnă să descoperi produsele şi să-ţi găseşti preferatele.

Brandul Crabtree & Evelyn a fost creat având ca sursă de inspiraţie, pe de o parte activitatea lui John Evelyn, botanist din secolul XVII, iar pe de altă parte frumuseţea şi calităţile extraordinare ale mărului sălbatic. Şi astăzi, numele Crabtree & Evelyn susţine respectul pentru natură şi încrederea că cele mai bune ingrediente se găsesc în plante.